این وسط که همه چی به خیر و خوبی پیش رفته و چیزی برای شک و شبهه وجود ندارد و اصطلاحا هم خدا راضی و هم بندههای خدا؛ آن وقت این رفیق کج بحث و گاه کژاندیش ما که پارهای اوقات انگار عادت ندارد سیر طبیعی قضایا را قبول کند و بدش نمیآید که مته لای خشخاش بگذارد و «ان قلت» درآورد؛ برداشته چند تا روزنامه جلو من انداخته که بیا بگیر بخون ببین چه تیترهایی زدند برخی از روزنامههای عزیز اصلاحطلب کار:
ـ چرا هاشمی رأی نیاورد؟
ـ قالیباف چگونه شهردار ماند؟
ـ چرخش نیم ساعته چگونه رقم خورد؟
ـ فضای جلسه رأیگیری بسیار ملتهب بود.
ـ به نام اصلاحطلبان و به کام اصولگرایان!
ـ و... تیترهای آرامبخش و وحدتآفرین دیگری از این دست و تماما نیز زیبا و جادار و مطمئن!
ـ حالت اندیشمندانه میگیرم و میگویم: خب هر کسی بر حسب فهم گمانی دارد. آزادی بیان همین است که هر کس هر تیتری خواست بزند، بزند. منتها به قول این راننده اتوبوس شرکت واحد همسایه ما: «تیتر شما نشاندهنده شخصیت شماست.»
ـ سری بالا میاندازد و میگوید: ولی خیلی هم بیراه نمیگویند!.... من هنوز ماندم که چطور دو نفر از اعضای اصلاحطلب شورای شهر، خارج از تعلقات حزبی و جذبی، به کاندیدای اصلاحطلبان رای ندادند؟
ـ میخندم و میگویم: خیلی جوکی ها!.... یعنی کسی حق ندارد خارج از حزبش فکر کند و در ضمن راستگویی، انتخاب راست و درستتری داشته باشد و سبک سنگین کند که از میان دو نامزد خوب برای شهرداری، کدام یک در عمل، بهتر و بیشتر میتواند مدیریت شهری را با کمترین چالشهای سیاسی به پیش ببرد که این وسط، ملت پایتختنشین، ضرر نکند و بیشتر حالش را ببرد، حالا نامزد ما شهردار نشد، نشد. حزب مهمتر است یا مردم؟ چرا خیال میکنی که فقط حزب جنابعالی عقل کل است؟
ـ میخندد و میگوید: راستش به عقل ناقص ما این رسید، تا به عقل ناقص جنابعالی چی برسد!
پایان خوش: دو تایی میخندیم و روی همدیگر را میبوسیم و چلچراغ خانه را خاموش میکنیم تا در روشنای یک چراغ کممصرف، با نوشیدن یک چای سبز، آرامش بیشتری پیدا کنیم؛ شاید که با تدبیر و امید، به دولت و شهرداری بنگریم و پیوند مبارکشان را گرامی بداریم. بادا بادا مبارک بادا....ایشالا مبارک بادا!...
رضا رفیع
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر