این روزنامه امروز با انتشار مقاله ای به قلم "حسن العیسی" با عنوان «ما کجا و ایران کجا؟» با اشاره به تماس تلفنی روسای جمهور آمریکا و ایران نوشت: مسئولان کشورهای خلیج فارس باید احساس ناراحتی کنند زیرا این تماس نشان دهنده ایجاد روابطی دو طرفه در آینده بین جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا خواهد بود، بنابراین هم اکنون نگرانی مقامات کشورهای شورای همکاری خلیج فارس را فرا گرفته است زیرا نگهبانی همچون آمریکا از منافع کشورهای خلیج فارس از آنها روی گردان خواهد شد و برای اولویتهای این کشورها اهمیتی قائل نخواهد بود؛ البته در عقب نشینی از حمله نظامی به سوریه نیز این مسئله به خوبی نمایان شده است.
این روزنامه مدعی است: البته هنوز زود است که بگوییم کوههای یخ موجود بر سر راه روابط ایران و آمریکا در حال ذوب شدن است زیرا رژیم اسرائیل در این میان وجود دارد که مهمترین مسئله آن ایران است. البته مشکلات دیگری نیز بر سر راه ایجاد روابط بین تهران و واشنگتن وجود دارد و منافع ایران و آمریکا را در تعارض قرار می دهد.
این روزنامه در ادامه به قدرت بالای اطلاعاتی و نظامی ایران پرداخته و بعنوان مثالی از قدرت بالای اطلاعاتی ایران به هوشیاری سردار قاسم سلیمانی اشاره کرده و نوشته است: موارد بسیای از هوشیاری اطلاعاتی قاسم سلیمانی وجود دارد که در این مقاله نمی گنجد. وی با عشق به کشورش این فعالیتها را به اجرا درمی آورد تا از ایران و منافع ملت خود دفاع کرده باشد. اما آنچه هم اکنون اهمیت دارد این است که باید بدانیم که ایران سردار سلیمانی های زیادی دارد، و مقامات ایران به رغم محاصره اقتصادی، هوشیاری و هوشمندی زیادی را در صحنه داشتند.
الجریده در پایان می نویسد: بنابراین ایران تلاش می کند رقیب سرسختی برای بزرگترین و قدرتمندترین کشور جهان باشد، در حالی که کشورهای خلیج فارس را می بینیم که سر در گریبان خود کرده اند و تحرکات محدودی در جهان عربی دارند و کودک این تحرکات را در گاهواره خود نگه داشته اند و رشد نداده اند و زرنگی ایران را ندارند. بنابراین ما کجا و آنها کجا؟!(باشگاه خبرنگاران)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر