تحقیقات موسسه «Augure» که در بازه زمانی 12 ژانویه سال 2012 تا 31 نوامبر سال 2013 صورت گرفته، نشان می دهد مدیران شرکت های بزرگی که در بازار سهام «NASDAQ» حضور دارند و بسیاری از آنها غولهای دنیای فناوری و ارتباطات محسوب میشوند تمایلی به حضور در شبکه های اجتماعی ندارند.
ترس از سرقت اطلاعات، انجام خطاهای بزرگ در زمان استفاده از این شبکهها و دیگر مشکلات حاشیهای از جمله عواملی است که باعث شده افرادی همچون استیو بالمر مدیر عامل مایکروسافت، جف بزوس مدیر عامل آمازون، برایان کرانیچ مدیر عامل اینتل، جان چمبرز مدیر عامل سیسکو و بسیاری دیگر از هیچ یک از شبکههای اجتماعی مشهور در جهان بهره نگیرند.
البته مدیران عامل یاهو، دل و اپل از جمله افرادی هستند که در شبکه های اجتماعی حضور دارند.
در کنار عواملی که ذکر شد محدودیتهای دیگری نیز در این زمینه وجود دارد. به عنوان مثال در بسیاری از شرکتها حضور مدیر عامل در شبکههای اجتماعی مستلزم کسب مجوزهای قانونی از هیات مدیره است.
همچنین این افراد باید در زمینه به اشتراک گذاری اطلاعات در چنین فضاهایی بسیار با دقت عمل کنند و اگر مطلبی سیاسی یا طنز با حاشیه های دامنه دار ارسال کنند مشکلات قابل توجهی پیدا می کنند.
نکته جالب این است که نامحبوب ترین شبکه اجتماعی از نظر مدیران شرکت های بزرگ فیس بوک است.
در مقابل محبوب ترین شبکه اجتماعی از نظر این افراد «LinkedIn» است. 23 نفر از مدیران صد شرکت برتر جهان در «LinkedIn» عضویت دارند و توییتر گوگل، فیس بوک با 11، 8 و 5 نفر در رتبه های بعدی هستند.(فارس)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: