فرآیند تبدیل مواد پلاستیکی به فرآورده های نفتی «pyrolysis» نام دارد که شامل گرم کردن کیسه های پلاستیکی در یک محفظه بدون اکسیژن است.
چندی پیش نیز محققان با استفاده از روش مشابه موفق به تولید نفت خام شدند، اما این اولین بار است که با استفاده از این فرآیند، فرآورده هایی همچون گاز طبیعی، بنزین، روغن موتور و روغن هیدرولیک تولید می شود.
محصولات تولید شده توسط تیم تحقیقاتی دانشگاه ایلینویز، برای انجام آزمایش های مختلف به اداره استاندارد آمریکا فرستاده شده است.
چندی پیش نیز محققان آزمایشگاه ملی انرژی شمال غرب اقیانوس آرام (PNNL) به روشی دست یافتند که در عرض یک دقیقه جلبک را به نفت تبدیل می کند.
جلبک ها درون آب رشد می کنند و تبدیل آنها به نفت میلیون ها سال طول می کشد. در این روش جدید جلبک در مدت یک دقیقه به نفت خام تبدیل می شود و نیازی نیست که جلبک مرطوب، خشک شود.
فرآیند آزمایشگاهی تبدیل جلبک به نفت خام با تقلید از روند تاریخی آن و با استفاده از فشار و درجه حرارت بالا انجام می شود.
گیاه آبزی جلبک به عنوان یک منبع سوخت زیستی محسوب می شود، اما تبدیل آن به سوخت مراحل پیچیده و پر هزینه ای دارد.
در روش ارایه شده توسط مهندسان آزمایشگاه ملی انرژی، جلبک مرطوب تحت دمای 350 درجه سانتی گراد و فشار 20 میلیون پاسکال قرار می گیرد.
این همان روند قدیمی و تاریخی است که با سرعت بسیار بیشتری انجام می شود. با این روش حدود 70 درصد از جلبک به سوخت تبدیل می شود.(ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب