حمید چیتچیان با اشاره به برگزاری نشست هماندیشی مشترک با شماری از متخصصان و استادان دانشگاهی خارج از کشور، افزود: شمار زیادی از دانشمندان و متخصصان صاحبنظر که دارای تجربه مشابهای همچون دریاچه آرال هستند، در کنفرانس بینالمللی نجات دریاچه ارومیه شرکت خواهند داشت.
وی با بیان این که کنفرانس بینالمللی با موضوع نجات دریاچه ارومیه در روزهای بیست و هفتم تا سیام بهمن ماه از سوی سازمان زمینشناسی در حال برگزاری است، افزود: نخستین روز این کنفرانس در تهران و سپس در ارومیه برگزار میشود.
وی موضوع این کنفرانس را بررسی راهکارهایی برای احیای دریاچه ارومیه عنوان کرد و اظهار داشت: در این سمینار و کنفرانسها میتوان با بررسی نقطهنظر متخصصان داخلی و هماندیشی با متخصصان خارجی به یک راهحل منطقی برای نجات دریاچه ارومیه رسید.
به گفته وی، در این کنفرانس راهکارهای بیستگانه احیای دریاچه ارومیه برای متخصصان خارجی نیز تشریح خواهد شد و نظر آنان را جویا خواهیم شد تا بتوانیم با اطمینان بیشتر، راهکارهای مناسب را برای بازگرداندن حیات به این دریاچه اتخاذ کنیم.
چیتچیان درباره زمان لازم برای احیای دریاچه ارومیه، گفت: احیای دریاچه ارومیه به طور قطع یک امر درازمدت است، اما امیدواریم بتوانیم طی مدت چهار تا پنج سال آینده روند کاهش آب دریاچه ارومیه را تغییر دهیم و دریاچه ارومیه در مسیر احیا قرار گیرد.
وی درباره تامین منابع مالی این طرح گفت: با وجود محدودیتهای مالی، رئیسجمهوری توجه ویژهای به این دریاچه دارد و وعده داده است که منابع موردنیاز برای احیای دریاچه ارومیه تامین شود.(ایرنا)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد