یواشکی روزنامه ها

ما گفتمان روحانی را باد زدیم

شما هر روز چقدر بابت خرید روزنامه پول می پردازید؟ چند تا روزنامه را می توانید بخرید؟ چند تا از آن روزنامه ها را فرصت می کنید، بخوانید؟ بیشتر مشتری کدام روزنامه هستید؟ اگر از شما بپرسند آیا دلتان می خواهد بدانید روزنامه های دیگر چه نوشته اند احتمالا سرتکان می دهید و می گویید « کاشکی ممکن بود ...» ما از آرزوهای شما خبر داریم و به همین علت می خواهیم به جای تان، هر روز همه روزنامه ها را بررسی کنیم و جالب ترین خبرهای شان را برای تان دستچین کنیم و به نقل از آن روزنامه ها در ستون « یواشکی روزنامه ها» بنویسیم.
کد خبر: ۶۵۲۳۸۷
ما گفتمان روحانی را باد زدیم

کیهان: سلطنت‌طلبان تأیید می‌کنند وزارت ارشاد تجلیل می‌کند!

روزنامه کیهان نوشت: انتشار سخنرانی مدیر مسئول کیهان درباره فرصت‌طلبی‌های سیاسی جریان روشنفکری ایران در لانه جاسوسی (اول اسفند 92) و بررسی مستند سوابق چهره‌هایی مانند احمد شاملو، صادق هدایت و... در مقالات «هفت پرده از هفت دهه زندگی روشنفکری» در روزنامه کیهان (11 و 12 اسفند 1392) بازتاب‌های گسترده‌ای را در داخل و خارج از کشور برانگیخت.

«خبرگزاری ایسنا» دیروز اعلام کرد که با حضور معاون هنری وزیر ارشاد از «نشان موزه بین‌المللی شاملو» رونمایی می‌شود و وزارت ارشاد از این شاعر سلطنت‌طلب تجلیل خواهد کرد!.

همچنین اعضای شورای مرکزی گروهک «کانون نویسندگان در تبعید»! و احزاب «چپ آمریکایی» خارج کشور مقالات مختلفی را در سایت‌های «گویانیوز» و «بالاترین» و... منتشر کردند تا اثر روشنگری‌های کیهان را خنثی کنند، اما همه این چهره‌ها علیرغم فحاشی‌های گسترده به شریعتمداری، سخنان او درباره سابقه جاسوسی شاملو برای نازی‌ها و دین‌ستیزی و پیوند او با «سلطنت‌طلبان» را ناخواسته تأیید کردند.

«مسعود نقره‌کار» سخنگوی گروهک فراری «کانون نویسندگان در تبعید» و از فعالان ضددین اپوزیسیون برانداز در اروپا با انتشار مقاله «سخنان شما حتی وجاهت شرعی ندارد»(!) خطاب به کیهان در سایت «گویانیوز» ضمن تأیید اسنادی که کیهان درباره سوابق شاملو منتشر کرده، با بافتن صغری و کبری‌های متناقض نوشت: «برخی از درباریان به ویژه فرح پهلوی شعر شاملو و سایر آثار او را دوست می‌داشتند و او را ستایش می‌کردند... و به آنها کمک مالی می‌کردند.» جالب است که سخنگوی «کانون نویسندگان در تبعید» تمام اسناد و استدلال‌های مدیر مسئول «کیهان» - از جمله حمایت و ستایش دربار پهلوی از شاملو - را تأیید کرده است اما برای آنکه روایت رسمی جریان روشنفکری از اسطوره‌های جعلی آن صدمه نخورد، ده‌ها فحش را در مقاله به اصطلاح مستند خود علیه کیهان ردیف می‌کند و می‌نویسد: «دلایل کینه و نفرت کیهان به شاملو» آن است که «شاملو امام خمینی]ره[ حسین شریعتمداری را نفی کرده است.»

همچنین«بهرام رحمانی» دیگر عضو ارشد گروهک ضدانقلاب «کانون نویسندگان در تبعید» که عنوان ارتجاعی و فسیل شده «عضو کمیته مرکزی حزب کمونیست ایران» را نیز یدک می‌کشد، در مقاله‌ای که سایت صهیونیستی «بالاترین» و سایت‌های چپ آمریکایی مانند «کار» بازنشر کردند، نوشت: «واقعیت این است که شاملو به نازی‌ها سمپاتی داشت و این را خودش بیان کرده است... اما شاملو از همان روزهای نخست به قدرت رسیدن حکومت اسلامی در رابطه با اهداف و سیاست‌ های سرکوبگرانه آن هشدار داد.» این نویسنده لائیک فراری نیز اگرچه مانند سخنگوی «کانون نویسندگان در تبعید» همه استنادات و استدلال‌های مدیر مسئول کیهان درباره سوابق سیاسی، فرهنگی و فکری چهره‌هایی مانند احمد شاملو و صادق هدایت را غیرقابل انکار یافته و تأیید می‌کند، اما براساس قاعده کلیشه‌ای و نخ‌نمای جنگ روانی رسانه‌های ضدانقلاب سوال می‌کند که «چه کسی کثیف و نازیست است؟» و پاسخ می‌دهد: شریعتمداری نازیست است، نه شاملو (!) چون او برنامه‌های «هویت» و «سراب» را ساخته است و کتاب‌های «نیمه پنهان» نیز که توسط دفتر پژوهش‌های موسسه کیهان منتشر می‌شود، حملات زیادی به روشنفکران سکولار کرده است!

در این میان، خبرگزاری دولتی «ایسنا» وابسته به «جهاد دانشگاهی» دیروز (13 اسفند) اعلام کرد که «قرار است روز 21 اسفندماه ساعت 16 مراسم رونمایی از نشان موزه‌خانه بین‌المللی احمد شاملو در خانه این شاعر واقع در دهکده کرج برگزار شود.

این مراسم با حضور نمایندگان دو سازمان بین‌المللی، نماینده سازمان میراث فرهنگی ایران، علی مرادخانی - معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی - و علیرضا سمیع‌آذر برگزار می‌شود.» همچنین «مسعود کیمیایی» (همسر سابق گوگوش) نیز برای اعاده حیثیت از سلطنت‌طلبان به صحنه آمد و اعلام کرد که فیلمنامه «میراث شوم» نوشته احمد شاملو را کارگردانی خواهد کرد. همسویی بی‌سابقه معاونت هنری وزارت ارشاد با ضدانقلابیون فراری که اذعان به دین‌ستیزی چهره‌های جریان روشنفکری مانند شاملو و هدایت و... دارند، پدیده سوال‌برانگیزی است که معلوم نیست مسئولان مربوطه چه توجیهی برای آن دارند؟!

کاهش حمایت از دولت با تشکیل فراکسیون وکیل‌الدوله‌ها

کیهان آورده است: یک نماینده اصلاح‌طلب می‌گوید فراکسیون حامیان دولت تحت هر شرایطی حتی با حضور 10 نفر تشکیل می‌شود.

حامیان دولت در مجلس چند ماهی است که برای تشکیل فراکسیون حامیان دولت تلاش می‌کنند اما کم‌شماری تعداد حامیان- ظاهراً زیر 40 نفر- از یک طرف و تبعات احتمالی چنین فراکسیون در انسجام بیشتر دو فراکسیون رهروان ولایت و اصولگرایان از طرف دیگر، مانع عملی شدن این ایده شده و از طرف سوم، حتی حامیان دولت در مجلس حاضر نیستند علناً زیر چتر عنوان وکیل‌الدولگی بروند.

با این حال عابد فتاحی نماینده اصلاح‌طلب در مصاحبه با سایت تدبیر گفت حتی با حضور 10 نفر هم که شده، فراکسیون سوم راه‌اندازی می‌شود.

وی می‌افزاید: «مخالفت‌های زیادی در مجلس برای تشکیل این فراکسیون وجود دارد. حتی ممکن است برخی افراد نیز در میانه‌راه از عضویت در این فراکسیون انصراف دهند اما ما عزممان را جزم کردیم تحت هر شرایطی این فراکسیون را تشکیل ‌دهیم حتی اگر 10 نفر باشیم و همه با ما مخالف باشند.»

وی درباره احتمال مخالفت علی لاریجانی رئیس فراکسیون رهروان با تشکیل فراکسیون سوم، اظهار کرد: «ما برای علی لاریجانی به‌عنوان رئیس مجلس احترام قائلیم اما او نمی‌تواند نماینده‌ای را از حق قانونی خود منع کند.»

در همین حال یک نماینده اصلاح‌طلب مجلس در مصاحبه با مهر گفت: تخمین می‌زنیم حدود 80 نماینده عضو فراکسیون سوم شوند، اما آقای مطهری معتقد است حتی اگر 30 تا 40 نماینده هم عضو این فراکسیون شوند از ابتدای سال 93 اعلام موجودیت خواهیم کرد.

وی اظهار داشت: عابد فتاحی، علیرضا محجوب و علی مطهری از مؤسسان این فراکسیون هستند.

علی مطهری در انتخابات مجلس از فهرستی موسوم به «صدای ملت، منتقدین دولت» حمایت می‌کرد اما در مجلس نتوانست رأسا فراکسیون صدای ملت را راه‌اندازی کند و ظاهراً به فراکسیون حامیان دولت پیوسته است.

از سوی دیگر محمدقسیم عثمانی دیگر نماینده مجلس در گفت‌وگو با مهر، در واکنش به احتمال تشکیل فراکسیون حامیان دولت صف‌بندی جدید در مجلس را به نفع دولت ندانست و گفت: مجلس تا امروز با خواسته‌های اصلی دولت البته با چالش موافقت کرده اما اگر مجلس را به دو قسمت مخالف و موافق دولت تقسیم کنیم با تشکیل این فراکسیون از تعداد موافقان با سیاست‌های دولت کاسته‌ایم.

نماینده مردم بوکان اظهار داشت: تشکیل فراکسیون تحت عنوان اعتدال یا هر نام دیگری به نفع دولت نیست در حال حاضر بخش عمده اعضای فراکسیون رهروان سیاست‌های درست دولت را قبول دارند البته نقدهایی نیز به دولت دارند اما دولت را دولتی در مسیر می‌دانند.

تشکیل فراکسیون حامیان دولت نه تنها مشکلی از دولت حل نمی‌کند بلکه مشکلات جدیدی برای دولت ایجاد خواهد کرد و سبد آرای دولت در مجلس را کاهش می‌دهد.

وی افزود: بنده به عنوان نماینده مستقل مجلس از بخش عمده‌ای از سیاست‌های دولت حمایت می‌کنم اما اگر قرار باشد صف‌بندی به نام حامیان دولت ایجاد شود من عضو چنین فراکسیونی نخواهم شد.

این طیف می‌تواند میان اپوزیسیون و دولت پل بزند

کیهان در ادامه نوشت: نشست حمایت از سران فتنه به دعوت بقایای دو گروهک سازمان فدائیان خلق و اتحاد جمهوریخواهان در برلین برگزار شد.

کاظم کردوانی در این نشست گفت: در زمانه‌ای که گواهی ناامیدی می‌دهد، نیروهای اصلاح‌طلب باید به خروج از دایره تنگ نیروهای خودی و غیرخودی رهنمون شوند.

تقی رحمانی از اعضای گروهک ملی-مذهبی نیز با بیان اینکه در حال حاضر سه طیف درون حاکمیت وجود دارد، افزود: طیف دموکراسی‌خواه که از هاشمی تا خاتمی را در برمی‌گیرد، طیف بوروکرات که دولت کنونی را در دست دارد و طیف سوم که به رهبری و نظام گرایش بیشتری دارد.

وی می‌گوید: دموکراسی‌خواهان خارج از حاکمیت باید با دموکراسی‌خواهان درون حاکمیت همکاری کنند. در این میان دولت بوروکرات نیز برای رسیدن به اهدافش نیاز به همکاری با طیف دموکراسی‌ خواه دارد و این نقطه تلاقی همان جایی است که جنبش دموکراسی‌خواهی باید از آن استفاده کند.

معنای اظهارات رحمانی این است که طیف خاتمی و هاشمی باید پل واسطه میان دولت و اپوزیسیون مدعی دموکراسی‌خواهی شوند.

رحمانی همچنین گفت: برخورد ما با دولت روحانی باید برخوردی حمایتی، انتقادی و رهنمودی باشد و مواظب باشیم که اگر فشار بیاوریم او به طرف راست سنتی می‌رود.

روزنامه آمریکایی: ایران محور شرارت بود یا ما که از جنگ شیمیایی صدام حمایت کردیم؟!

کیهان آورده است: آمریکا در حالی ایران را در سال 2001 در محور شرارت و در کنار رژیم صدام قرار داد که از حملات شیمیایی رژیم عراق به ایران حمایت کرده‌ بود و این چنین موضعی کاملا احمقانه بود.روزنامه‌ آمریکایی هافینگتون‌پست ضمن انتشار این تحلیل نوشت: ایران و غرب در آن سال‌ها درباره ثبات افغانستان، قاچاق موادمخدر و تهدید تروریسم هم‌نظر بودند. دولت ایران در سال 2001 [دولت خاتمی] به آمریکا در جنگ افغانستان کمک کرد.

با این حال، بلافاصله پس از کمک‌های گرانقیمت ایران در زمینه نبرد با طالبان، جرج‌بوش در تاریخ 29 ژانویه 2002 در سخنرانی خود، ایران را در کنار عراق صدام‌حسین و کره‌شمالی، به عنوان کشورهای «محور شرارت» طبقه‌بندی کرد.

این روزنامه می‌افزاید: دلایل ایجاد ارتباط میان کشورهای «محور شرارت» به نظر ضعیف می‌رسد؛ از دید یک ایرانی که کشورش را با حکومت صدام حسین مهاجم و استفاده‌کننده از گاز خردل در جنگ با ایران، در یک سطح ببیند، به مثابه یک توهین می‌باشد.

در زمان جنگ ایران و عراق، 20 هزار رزمنده در حملات شیمیایی عراق کشته و 100 هزار نفر زخمی شدند. موضوع خنده‌دار در اینجاست که در آرشیو ملی آمریکا مدارکی موجود است که نشان می‌دهد استفاده از این تسلیحات سبعانه از سوی مقامات آمریکایی وقت مورد تأیید قرار گرفته. همچنین می‌دانیم که سازمان سیا در این حملات به صدام حسین کمک کرده است.

بدین‌ترتیب هم‌ردیف شمردن ایران و عراق همان‌قدر توهین‌آمیز است که بی‌اساس. و آوردن نام کره‌شمالی در این محور شرارت تنها باعث شد تا اظهارات کاخ‌سفید به شدت نامعقول و احمقانه جلوه کند.

توضیح معاون استاندار درباره یک خبر ویژه

کیهان در ادامه نوشت: معاون استانداری تهران در واکنش به انتشار اظهاراتش در ستون خبر ویژه کیهان توضیحی ارائه کرد.

نعمت‌الله ترکی پیش از این گفته بود: جلسه‌ای با شهرداری خواهیم داشت تا زمین‌هایی را در اختیار ما قرار دهد و بتوانیم مراکز دائمی توزیع سبد کالا در تهران ایجاد کنیم.

کیهان در واکنش به این اظهارنظر تصریح کرده بود که اگر موضوع توزیع سبد کالا اقدامی موقتی و حاشیه‌ای بر اصل هدفمندی یارانه‌هاست،راه‌اندازی مراکز دائمی توزیع سبد کالا معنا ندارد و هزینه دار است.

معاون استاندار تهران با ارسال توضیحی خاطر نشان کرد: «در مطلب روزنامه کیهان بر لزوم جلوگیری از تحمیل هزینه‌های غیر ضروری از بیت‌المال در قالب ساخت و ساز فروشگاههای بزرگ انتقاد شده بود که مطلب درست و منطقی است اما همانگونه که در مصاحبه تاکید شده است منظور، احداث فروشگاه های جدید با بودجه دولتی مورد نظر نبوده است بلکه همانگونه که در متن مصاحبه به وضوح بیان شده در حال حاضر مردم تهران با داشتن جمعیت بالای هشت میلیون نفر از وجود مراکزی جهت توزیع کالا به روشی مناسب و قابل نظارت محروم است ضمن اینکه مراکز نمایشگاه های موقت بهاره که با تعداد محدودی برگزار می‌شود دسترسی آن برای مردم بسیار مشکل می‌باشد و معاونت برنامه‌ریزی و اشتغال استانداری پیشنهاد کرده‌اند که به کمک نهادهای اجتماعی مانند شهرداری تهران زمین‌های مناسب در اختیار سرمایه‌گذاران بخش خصوصی قرار گیرد تا این افراد با استفاده از سرمایه خود مجموعه‌هایی را جهت توزیع کالا احداث نمایند تا در مواقعی از سال که بحث توزیع سبد کالا و یا نمایشگاه های موقت بهاره و شب عید قرار است برگزار شود مردم دچار رنج و سختی نشده و بتوانند با مراجعه به فروشگاههایی که در نقاط مختلف تهران طراحی می‌شود اقدام به تهیه کالای خود نمایند و مشکل فقدان مراکز مناسب توزیع کالا در شهر تهران یکبار برای همیشه برطرف شود ضمن این که با کمک گرفتن از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی هیچ‌گونه هزینه‌ای به بودجه عمومی دولت تحمیل نخواهد شد».

همچنان که پیداست این توضیح ناکافی به نظر می‌رسد. اول اینکه برای یک امر موقت، تأسیسات راه‌ انداختن موضوعیتی ندارد. ثانیا واگذاری زمینی از سوی شهرداری نیز متضمن هزینه‌های هنگفت و البته بلاوجه است چرا که نمایشگاه‌های موقت مانند نمایشگاه بهاره نیز حداکثر در یک هفته تا 10 روز برگزار می‌شود.

خراسان: دستور جالب دولت درباره قوانین ابلاغ نشده توسط احمدی نژاد

روزنامه خراسان نوشت: بر اساس دستور چندی پیش یک مسئول مهم دولتی به همه وزارتخانه ها و ادارات دولتی، تاکید شده است که کلیه قوانینی که قبلا با طی مراحل تصویب، به دولت ابلاغ شده ولی به لحاظ استنکاف رئیس جمهور وقت در دولت قبلی، به دستور رئیس مجلس و بر اساس ماده 1 قانون مدنی در روزنامه رسمی منتشر شده است، بنا به تصریح قوانین موجود در کشور لازم الاجرا هستند و دستگاههای دولتی باید به این موضوع توجه لازم را داشته باشند.

تغییر یک نرخ دولتی پس از 27 سال

خراسان آورده است: بر اساس ابلاغیه یک مسئول ارشد دولتی، مقرر شده از این پس پرونده های ارجاعی به شعب تحقیق سازمان حج و اوقاف و امور خیریه که در سال 1365 مبلغ 500 هزار ریال تعیین شده بود، از این پس مبلغ 500 میلیون ریال خواهد بود. همچنین بر اساس این ابلاغیه، سقف صورت حساب موقوفات متصرفی برای سال های آینده بر مبنای نرخ تورم سالانه اعلامی بانک مرکزی توسط سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه تعیین می شود.

ایران: نبرد از پیش باخته آیپک

روزنامه ایران نوشت: خبر اول این که «حسن موسویان» عضو سابق تیم ایران در مذاکرات هسته‌ای با انتشار یادداشتی در پایگاه «المانیتور» به انتقاد از رویکرد لابی اسرائیلی «آیپک» و اصرار این گروه برای افزایش تحریم‌های ایران پرداخته و دیپلماسی را تنها کلید تعامل با ایران دانسته است.

وی با اشاره به ادعای «آیپک» مبنی بر اثرگذار بودن تحریم‌ها و تأثیر آن‌ها بر حضور ایران بر سر میز مذاکره، نوشته است: «برخلاف ادعای مدیران آیپک، نگاهی به تاریخ نشان می‌دهد که نتیجه سیاست‌های قهرآمیز در قبال ایران، نه تنها تهدیدها علیه منافع امنیتی را آن طور که ایالات متحده و اسرائیل می‌گویند کاهش نداده، بلکه موجب افزایش این تهدیدها هم شده است.»

نامه اهالی فرهنگ برای آزادی مرزبانان ایرانی

ایران آورده: خبر دیگر این که تعداد زیادی از اهالی سینما و فرهنگ در نامه‌ای خطاب به سازمان ملل، شخصیت‌های بین‌المللی و دولت پاکستان، از آن‌ها خواستند مرزبانان ربوده شده ایران را آزاد کنند. به گزارش فارس، در متن این بیانیه آمده: «ما هنرمندان ایران با هر سلیقه و نگرش، ازهمه مقام‌های مسئول و با نفوذ جهان، سازمان ملل و نیز دولت دوست و همجوار پاکستان درخواست داریم، تا به عنوان عملی انساندوستانه، همه توان خود را به کار گیرند که هرچه زودتر جوانان ما، این سربازان بیگناه به گروگان گرفته شده در مرزهای جنوب شرقی کشورمان، به دامان گرم خانواده‌های نگران‌شان بازگردند.»

انتقاد یک نماینده مجلس از نحوه سؤال از وزرا

روزنامه ایران نوشت: شنیدیم که «حسن کامران دستجردی» از نمایندگان مجلس به محتوای سؤالاتی که «کریمی قدوسی» برای سؤال از وزیر اطلاعات طرح کرده و به امضای برخی دیگر از نمایندگان رسانده است، اعتراض کرد. وی با بیان اینکه تازگی‌ها در میان نمایندگان مجلس باب شده ‌که ‌‌‌هرطور‌ شده، وزیر را به مجلس بکشانند و از وی بپرسند، گفت: گاه‌ این حربه آنقدر زیاد می‌شود که نمایندگان بدون توجه به نوع سؤال و ارتباط آن با وزیر مربوطه، این کار را انجام می‌دهند.

کامران یادآور شد: «وکیل حق دارد از وزیر سؤال کند و می‌تواند بر کار قوه مجریه نظارت داشته باشد؛ اما‌ باید از این ابزار نظارتی به درستی استفاده کرد، ما نمی‌توانیم وزیری را به مجلس بکشانیم و از او چیزی را بپرسیم که به حوزه وی ربطی ندارد.»

منصور حقیقت‌پور نیز در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن تأیید این انتقادها درباره سؤالی مبنی بر جدیت نداشتن در حمایت از تفکر مقاومت در منطقه که در فهرست سؤالات از وزیر اطلاعات مطرح شده بود، گفت: ‌برخی از دوستان تازه به مجلس آمده‌اند و در حق وزرا جفا می‌کنند.

تأیید صلاحیت یک وکیل پس از 20 سال!

ایران در ادامه آورده است: با خبر شدیم که «سیدمحمود علیزاده‌ طباطبایی»، بعد از 20 سال که در انتخابات هیأت مدیره کانون وکلای مرکز شرکت می‌کرد سرانجام در این دوره از سوی دادگاه عالی انتظامی قضات تأیید صلاحیت شد. به گزارش ایسنا به نقل از روز نو، علیزاده‌ طباطبایی هم‌اکنون وکالت خانواده آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، میرحسین موسوی و سیدمحمد خاتمی را بر عهده دارد.

فرود اضطراری هواپیمای ترکیه‌ای در زاهدان

ایران نوشت: یک خبر دیگر این که مدیرکل اداره فرودگاههای سیستان و بلوچستان گفت: هواپیمای مسافربری «ترکیش ایر» پس از فرود اضطراری در فرودگاه بین‌المللی زاهدان و درمان یک مسافر بیمار، به مقصد بمبئی در هند ادامه مسیر داد.

حسن اعرابی مقدم در گفت‌وگو با ایرنا خبر داد: پرواز بوئینگ 777 متعلق به شرکت ترکیش ایر بامداد دیروز در 150 مایلی فرودگاه زاهدان از برج مراقبت درخواست فرود اضطراری به دلیل بیماری یکی از مسافران را کرد.

وی ادامه داد: با هماهنگی لازم و صدور مجوز فرود، پزشک فرودگاه به همراه سه گروه از اورژانس زاهدان با تجهیزات کامل در فرودگاه مستقر شدند و پس از فرود هواپیما اقدام به معاینه و درمان مسافر بیمار تبعه هند با عارضه قلبی کردند. پس از مداوا، بهبودی حال بیمار و رضایت وی هواپیمای ترک به مسیر پروازی ادامه داد. در باره این هواپیما برخی رسانه‌ها از جمله فارس و ایلنا نوشته‌اند که 20 نفر از مسافران آن اسرائیلی بوده‌اند. ایلنا به نقل از یک پایگاه عبری نوشته هیچ نیروی امنیتی ایرانی وارد هواپیما نشد و گذرنامه‌های مسافران نیز بررسی نشد.

روزنامه بهار به شش ماه توقیف محکوم شد

ایران در پایان نوشت: دست آخر این که مدیر مسئول روزنامه توقیف شده بهار از محکومیت این روزنامه به شش ماه توقیف توسط شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران خبر داد و گفت: حکم دادگاه دیروز (سه شنبه) 13 اسفندماه جاری ابلاغ شد.

سعید پورعزیزی در گفت‌وگو با ایرنا افزود: دادگاه، من را به 91 روز حبس تعزیزی نیز محکوم کرده که به مدت دو سال تعلیق شده است.

مدیر مسئول روزنامه توقیف شده بهار گفت: ضمن احترام به رأی شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران، به حکم دادگاه برای رسیدگی در مرجع تجدید نظر اعتراض خواهم کرد. روزنامه بهار اول آبان‌ماه سال‌جاری مقاله‌ای را با عنوان «امام؛ پیشوای سیاسی یا الگوی ایمانی؟» منتشر کرد و ششم آبان‌ماه نیز با حکم هیأت نظارت بر مطبوعات روزنامه بهار توقیف و پرونده آن به قوه قضائیه ارسال شد.

تهران امروز: ما گفتمان روحانی را باد زدیم

روزنامه تهران امروز نوشت: ابراهیم اصغرزاده فعال سیاسی اصلاح‌طلب در گفت‌وگو با روزنامه «قانون» در بیان ویژگی‌های انتخابات یازدهمین دوره ریاست‌جمهوری گفت: مشخص شد که دولت با یک اپوزیسیون داخلی نجیب به نام اصلاحات روبه‌رو است. مشخص است اصلاح‌طلبان مخالف شرایط موجود هستند ولی حاضرند در چارچوب قانون اساسی برای کشور کار کنند و حاضر نیستند مطالبات رادیکالی که دولت روحانی را با مشکل روبه‌رو می‌کند بیان کنند.

وی در بیان دلیل پیروزی اصالح طلبان نیز گفت: با وجود اینکه روحانی خودش و پرچم اعتدالش، نتوانست گفتمان ایجاد کند، اما پرچمی را مقابل افراط، جنگ طلبی و ماجراجویی بلند کرد که توسط اصلاح‌طلبان در آن باد زده شد و به جامعه گفته شده که اگر این آقا رئیس‌جمهور شود ایران از شرایط نه جنگ، نه صلح و حتی حالت جنگی و تخاصم با دنیای خارج عبور می‌کند و به مرحله صلح می‌رسد و همچنین به لحاظ اقتصادی وضع کشور تثبیت خواهد شد. در حقیقت اصلاح‌طلبان، کشتی روحانی را به ساحل رساندند.

اعتدال «نه» به تندروهاست

تهران امروز آورده است: نجفقلی حبیبی رئیس اسبق دانشگاه علامه در گفت‌وگو با روزنامه اعتماد درباره شعار «اعتدال» حسن روحانی گفت: آن چیزی که روحانی از اعتدال می‌خواهد، «نه» به تندروهای چه جریان اصولگرایی و چه جریان اصلاح‌طلبی و در عین حال «بله» به میانه‌روهای هر دو جناح است.

قرار منع تعقیب برای رحیمی

تهران امروز نوشت: وکیل مدافع معاون اول دولت دهم، از رسانه‌ای شدن موضوع صدور قرار مجرمیت برای محمدرضا رحیمی انتقاد کرد.

محمدرضا نادری در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: من حق اظهارنظر درباره تصمیم بازپرس را ندارم، ولی تا زمانی که دادستان راجع به تصمیم بازپرس اظهارنظر نکند نمی‌توان گفت که قرار مجرمیت یا قرار منع تعقیب صادر می‌شود زیرا هر دو حالت ممکن است که پیش بیاید.

وی با اعتقاد به اینکه «باید برای موکلش قرار منع تعقیب صادر شود» گفت: اگر از سوی بازپرس قرار مجرمیت صادر شده باشد و دادستان با آن موافقت کند کیفرخواست صادر می‌شود.

وی در پایان با اشاره به رسانه‌ای شدن صدور قرار مجرمیت برای محمدرضا رحیمی، گفت: این نحوه اطلاع‌رسانی، محکومیت و مجازات موکل من قبل از رسیدگی است زیرا مردم خبر ندارند که این یعنی چه و چه تغییراتی ممکن است در پرونده ایجاد شود.

آخرین وضعیت پرونده مهدی هاشمی

تهران امروز به نقل از دانا آورده است: دادستان انتظامی قضات از رسیدن پرونده مهدی هاشمی به مرحله رسیدگی به جزئیات خبر داد.

حجت‌الاسلام شفیعی در پاسخ به سوالی مبنی بر آخرین وضعیت پرونده مهدی هاشمی اظهار داشت: این سوالی است که باید از آقای دادستان کل کشور پرسیده شود و ایشان در جریان بهتر روند این پرونده هستند.

وی دراین‌باره ادامه داد: پرونده مهدی هاشمی در دستور کار رسیدگی است و بررسی آن وارد جزئیات شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها