سید سلیم غفوری درباره نام گذاری روز هنر انقلاب به نام شهید آوینی گفت: آقا مرتضی به آن معنا در سینما کار تولید نمیکردند و کارهایی که تولید کردند هم مستند بود و من فکر میکنم که اگر ایشان در قید حیات بودند دوباره به دنبال تولید آثار مستند میرفتند.
وی افزود: اگر در همان مقطع هم میخواستند که کار سینمایی تولید کنند کار سختی برای ایشان نبود اما آقا مرتضی اولویت خود را روی تولید آثار مستند قرار داده بودند.
غفوری خاطرنشان کرد: خط آثاری که آقا مرتضی تولید میکردند مشخص بود یعنی زمان جنگ اصلی ترین مسئله کشور جنگ بود و ایشان در همان زمینه آثار خود را تولید میکردند و در قبل از آغاز جنگ هم مجموعه هایی مثل «هفت قصه از بلوچستان» که به فقر و محرومیت مردم آن منطقه برمیگشت یا بعد از جنگ هم که نسبت به مباحث مهاجرت مردم در خارج از کشور مستند «سراب» را تولید کردند.
مدیر مرکز مستندسازی میثاق تاکید کرد: اگر آقا مرتضی الان هم حضور داشت شاید درباره سوریه و نیاز جامعه فعلی کار میکردند، البته برداشت من این است که ایشان درباره تولید مستندهای جنگ هم غفلت نمیکردند.
غفوری عنوان کرد: شهید آوینی علاوه بر فیلمسازی نویسنده بسیار خوبی هم بودند و بچهها را مدیریت میکردند و مجموعه کارهایی که شهید آوینی انجام میداد موجب شده بود تا به یک محور در بین بچههای اهل فرهنگ تبدیل شود تا جایی که الان ما فیلمساز خوب زیاد داریم اما نگاهی که آقا مرتضی داشت را ندارند و خیلی خیلی سخت میشود تا آدمی با این ویژگیها دوباره بیاید.
وی در پایان درباره سید شهیدان اهل قلم گفت: آقا مرتضی در واقع برای بچه ها بزرگتری میکرد و به نظر من خلع بزرگ امروز ما هم همین است که کسی نتواسنته به محوری تبدیل شود که انرژی ها و کارهایی که در حال انجام است را به یک سمت و سو جهت بدهد و جدای از مستندساز بودن، سردبیر بودن و نویسنده بودن این مورد یکی از مهم ترین نکات درباره آقا مرتضی آوینی است.(فارس)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد