شهباز حسنپور افزود: سالهاست افرادی که زر، زور، پول و پارتی در اختیار دارند این معادن را در اختیار گرفتهاند و اجازه فعالشدن نمیدهند.
وی ادامه داد: اخیرا قرار بود 50 معدن از این معادن به مزایده گذاشته شود، این درحالی است که در سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی، باید هر چه زودتر تکلیف این معادن مشخص شود.
وی با اشاره به تحرک خوبی که در شرکت شهرکهای صنعتی سیرجان انجام شده است، اظهار کرد:
در راور مردم از فقر فریاد میزنند، اما از کرمان تا نزدیکی مشهد را به دلیل حفاظت از محیط زیست و این که یک زمانی دو حیوان در آن منطقه دیده شده، کل منطقه را ممنوعه اعلام کردند.
حسنپور، در ادامه به برخی معضلات استان کرمان اشاره کرد و گفت: اجازه سرمایهگذاری به سرمایهگذاران در بخش معدن داده نمیشود.
وی افزود: در زمینه طرح انتقال آب از بندرعباس و کارهایی انجام شده، اما این موضوع نیاز به یک تصمیم در دولت دارد که کارگروه آب تشکیل شود و این مشکل آب را برطرف کنند زیرا کرمان فقیرترین استان در بحث آب است و مردم آب ندارند.
وی بیان کرد: معدن شماره سه در این منطقه هشت سال بلاتکلیف است، بیش از 500 میلیارد تومان سنگ آهن، آماده فروش وجود دارد که به فروش نمیرسد.
نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بیش از صد واحد صنعتی با 30 درصد توانایی کار میکنند که بانکها نیز باید در این زمینه سرمایهگذاری کنند. (ایرنا)
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد