
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
طرز تهیه: ابتدا بادامها را بشکنید و مغز آنها را خیس کنید. بهتر است 10 تا 12 ساعت صبر کنید تا پوست قهوهای آنها براحتی جدا شود. بعد مغز بادامها را پودر کنید. در یک ظرف مناسب، پودر برنج را با پودر بادام و شکر مخلوط کنید و آب را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی غلظت پیدا کرد و پخته شد از روی حرارت بردارید. این یک وعده غذایی برای کودک است که بهتر است از مقدار کم شروع شود و بتدریج مقدار آن را اضافه کنید.
طرز آماده کردن آرد برنج
برای این که در منزل آرد برنج تهیه کنید و مطمئن باشید آرد تازه مصرف میکنید، بهتر است خودتان اقدام کنید. برای این منظور دو تا سه لیوان برنج را بشویید و به مدت دو روز خیس کنید و در جای خنک نگه دارید. بعد آن را صاف کنید و بکوبید تا برنج خرد شود و روی پارچه تمیزی بریزید تا خشک شود. برنج را آسیاب کنید و از الک خیلی ریز رد کنید. بهتر است این کار را دو بار انجام دهید تا آرد برنج مرغوب و نرم باشد و برای تهیه حریره بادام و فرنی مناسب باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد