حریره بادام

مواد لازم:​ بادام تازه: چند عدد، آب: یک لیوان، آرد برنج: دو قاشق غذاخوری ، شکر: یک قاشق غذاخوری
کد خبر: ۶۷۷۸۴۲

طرز تهیه: ابتدا بادام‌ها را بشکنید و مغز آنها را خیس کنید. بهتر است 10 تا 12 ساعت صبر کنید تا پوست قهوه‌ای آنها براحتی جدا شود. بعد مغز بادام‌ها را پودر کنید. در یک ظرف مناسب، پودر برنج را با پودر بادام و شکر مخلوط کنید و آب را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی غلظت پیدا کرد و پخته شد از روی حرارت بردارید. این یک وعده غذایی برای کودک است که بهتر است از مقدار کم شروع شود و بتدریج مقدار آن را اضافه کنید.

طرز آماده کردن آرد برنج

برای این که در منزل آرد برنج تهیه کنید و مطمئن باشید آرد تازه مصرف می‌کنید، بهتر است خودتان اقدام کنید. برای این منظور دو تا سه لیوان برنج را بشویید و به مدت دو روز خیس کنید و در جای خنک نگه دارید. بعد آن را صاف کنید و بکوبید تا برنج خرد شود و روی پارچه تمیزی بریزید تا خشک شود. برنج را آسیاب کنید و از الک خیلی ریز رد کنید. بهتر است این کار را دو بار انجام دهید تا آرد برنج مرغوب و نرم باشد و برای تهیه حریره بادام و فرنی مناسب باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها