سرهنگ حسن محمد رضایی بر عدم دریافت بلوتوثهای ناشناس در مکانهایی مانند اتوبوس، قطار تاکید کرد و گفت: مردم باید از خرید گوشی و سیم کارت دست دوم که نسبت به سابقه آن اطمینان ندارند پرهیز و در صورت خرید قبل از استفاده آن را به طور کامل به تنظیمات کارخانه ریست کنند.
وی افزود: شهروندان از قرار دادن تصاویر و فایل ها خصوصی بر روی دستگاههای الکترونیکی قابل حمل نظیر موبایل و لپ تاپ پرهیز کرده و به دقت مواظب دستگاههای حامل داده، شامل گوشی تلفن همراه، دوربین عکاسی و هرنوع حافظه جانبی همراه خود باشند.
رییس پلیس فتا استان قم از عدم اطلاعات مهم مالی و شخصی در هنگام مکالمه با تلفن همراه در مکانهای عمومی تاکید کرد و گفت: قبل از شروع کار با دستگاه ATM کیبورد و دهانه ورود کارت را بررسی کرده تا دستکاری نشده باشد.
رضایی از مسافران خواست، اطلاعات سفر خود را در شبکههای اجتماعی به اشتراک نگذارند و پس از اتمام کار در کافینتها از حساب کاربری خود در شبکههای اجتماعی و ایمیلها خارج و تاریخچه مرورگر را پاک کنند.
رییس پلیس فتای قم گفت: بر روی لپ تاپ یا سایر وسایل الکترونیکی خود (بایوس، سیستم عامل و فایلهای حساس) رمز عبور قدرتمند گذاشته تا در صورت به سرقت رفتن یا مفقود شدن، اطلاعات آن به راحتی قابل سرقت نباشد.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب