
طرز تهیه: ابتدا بلغور را شسته و یک شب قبل خیس کنید. بعد در یک ظرف گود، بلغور خیس شده، گوشت چرخکرده، تخممرغ، شوید و جعفری و پیازچه ریز خردشده و آرد ذرت با نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید و ورز دهید. به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد کوفته را در دست به صورت کوفتههای گرد درآورید.
در یک ماهی تابه مقداری روغن بریزید و کوفتهها را در آن کمی تفت دهید و از داخل روغن بیرون بیاورید. پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ کنید.یکی دو عدد از پیازچهها را هم ریز کرده و به پیاز در حال سرخ شدن اضافه کرده و نمک و فلفل را هم با آنها تفت دهید.
مواد لازم برای تهیه سس کوفته:
آب انار: 2 لیوان ، رب انار شیرین: یک فنجان کوچک، شکر در صورت تمایل: یک قاشق غذا خوری، پیاز: یک عدد، روغن: به میزان لازم
آبانار و ربانار را مخلوط کنید و به آن اضافه کرده و چنانچه بخواهید سس شیرینتر باشد، شکر را هم بیفزایید و بعد از جوش آمدن، کوفتههای سرخ شده را در این سس ریخته و اجازه دهید چند جوش بزند و کوفتهها طعم سس را به خود بگیرند. بعد از پختن، کوفتهها را در یک دیس گود کشیده و سس را هم به آن اضافه کنید و اطراف آن را با چند برگ جعفری و چند عدد زیتون تزئین کرده و میل کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم