به گزارش واحد مرکزی خبر، محمد موسوی افزود: حذف سبزی کاری با آب فاضلاب در مرحله پایانی است و اقدامات آموزشی، ترویجی، توجیهی و توانمندسازی 2250 نفر ـ روز و نمونهبرداری و تحلیل نمونههای آب، خاک و سبزیهای تولیدی در مزارع هدف انجام گرفته است.
افزون بر این،وی از 296 مورد تذکر و اخطار شفاهی و کتبی به کشاورزان خاطی، 62 مورد شناسایی و اخطار به کارگاههای صنفی و صنعتی آلوده کننده آب سالم کشاورزی و معرفی 28 کشاورز خاطی به شبکه بهداشت و درمان برای برخورد قانونی از طریق مراجع قضایی خبر داد.
موسوی اظهار کرد: تغییر نوع کشت 463 هکتار از سبزی و صیفی به کشت (نباتات علوفهای و غلات) و جداسازی آبهای سالم و فاضلاب، تامین آب سالم و خروج از آبیاری با فاضلاب 176 هکتار از سبزیکاریها با احداث پنج کیلومتر کانال و لولهگذاری و یک کیلومتر پوشش کانالهای فاضلاببر نیز صورت گرفته است.
به گفته وی برای حذف شش بند فاضلاب بر و جمعآوری 21 موتورپمپ از روی رودخانهها و کانالهای فاضلاببر و معدودسازی 25 هکتار سبزیکاری با آبهای نامتعارف اقدام شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران عنوان کرد: پلمب 27 واحد صنفی، قالیشویی و آلاینده آب کشاورزی، حفر 30 حلقه چاه عمیق با دبی حدود 600 لیتر در ثانیه برای تامین آب سالم جایگزین که هم اکنون تجهیز و راهاندازی آن در شرکت آب منطقهای استان در دست اجراست.
وی یاد آور شد: تخصیص حدود سه مترمکعب در ثانیه آب از تصفیه خانه جنوب تهران برای تامین آب سالم جایگزین برای شهرستان ری و معرفی 28 کشاورز خاطی به دستگاه قضایی از طریق شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری به منظور برخورد قانونی هم از اقدامات ماست.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد