دستگاه های انسان مصنوعی که هر کدام به اندازه یک ریزتراشه هستند، به شبیهسازی واکنش انسانها به مواد استنشاق شده، جذب شده در روده یا در حال گردش در جریان خون میپردازند.
نسخههای ابتدایی شامل ریه، کبد، کیه، قلب و روده مصنوعی در حال حاضر برای آزمایش مواد آرایشی، شیمیایی و دارویی مورد استفاده هستند.
به گفته محققان دانشگاه فنی برلین، مزارع ایجاد شده از صدها دستگاه انسان مصنوعی میتوانند طی سه سال آینده جایگزین آزمایشگاه های حیوانی شوند که سالانه 90 میلیون حیوان را از بین میبرند.
اووه مارکس، مهندس بافت دانشگاه فنی برلین و بنیانگذار شرکت TissUse، تولید کننده این فناوری گفت: اگر سیستم ما توسط قانونگذاران تائید شود، پایانی بر آزمایش بر روی حیوانات خواهد بود.
دانشمندان اکنون از اندام مصنوعی مانند قلب و کبد برای آزمایش محصولات استفاده میکنند اما نمیتوان آنها را برای خودشان به کار برد و در نتیجه باید آزمایشات دیگر بر روی حیوانات به منظور تائید ایمنی مواد در بدن موجود زنده انجام داد.
این در حالیست که مواد، اغلب در بدن حیوانات متفاوت از انسان رفتار کرده و تقریبا نیمی از داروهای تایید شده در آزمایشات حیوانی بعدها در کارآزماییهای انسان به نمایش عوارض جانبی پیشبینی نشده میپردازند.
مزارع جدید نیاز به چنین کارآزماییهای غیر ایمن انسانی را از میان برداشته، تولید درمان های نجاتبخش را تسریع میکنند و در آینده میتواند برای ارائه پزشکی شخصی مورد استفاده قرار بگیرند.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
ضرورت اصلاح سهمیههای کنکور در گفتوگوی «جامجم»با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت
پای صحبتهای حاج محمد بازوبند، پیرغلام اهلبیت(ع)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد