غلامرضا اربابی در گفتوگو با ایرنا افزود: 70 میلیارد ریال از این اعتبار به بیمارستان تخصصی تنفسی زابل، 60 میلیارد ریال به منابع طبیعی برای تثبیت شنهای روان منطقه و ده میلیارد ریال نیز به بنیاد مسکن برای ساماندهی و جمعآوری شنهای روان در مجتمع محمد شاکرم زهک اختصاص یافت.
وی تصریح کرد: همچنین با توجه به اینکه بخشهایی از شهرستانهای هیرمند و نیمروز با مشکل کمآبی مواجه است، بودجه ویژهای از محل اعتبارات خشکسالی برای رفع مشکل این شهرستانها پیشبینی شده که در آینده نزدیک تخصیص داده میشود.
اربابی یادآور شد: اعمال معافیتهای مالیاتی برای شمال استان نیز از مهمترین برنامههای دفتر مدیریت بحران استان با توجه به خشکسالیهای شانزده ساله در منطقه است که هم اینک در دست بررسی قرار دارد.
این مسئول گفت: تنظیم سند راهبردی دانشمحور نیز از دیگر اقدامات این دفتر است که بر اساس این سند، تمام اقدامات در زمینه خشکسالی و گردو غبار در منطقه سیستان بر اساس این سند اقدام خواهد شد.
به گفته وی خشکسالیهای 16 ساله در سیستان و قطع آب رودخانه هیرمند سبب بروز مشکلات فراوان برای مردم منطقه بویژه مشکلات تنفسی، از بین رفتن زمینههای اشتغال و مهاجرت مردم به دیگر مناطق کشور شده است، به همین دلیل ستاد بحران استان برای رفع مشکلات مردم سیستان و ارائه راهکارهای علمی، برنامههای مختلفی از جمله تشکیل کارگروهای تخصصی با حضور صاحبنظران و متخصصان را در دستور کار دارد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: