سیدمحمد بیاتیان افزود: بحث مرگ آثار باستانی در پیش است و کمبود اعتبار توجیه مناسبی برای رفع مسئولیت در زمینه نجات آثار در معرض خطر سد تلوار نیست، زیرا انتظار برای اختصاص اعتبار ممکن است نوشداروی پس از مرگ باشد، بنابراین ضروری است مسئولان میراث فرهنگی با نگاهی جهادی و عزمی ملی موضوع را پیگیری کنند.
وی یادآور شد: بیجار 15 شهر و روستا با ظرفیتهای گردشگری مانند پل، برج، قلعه، منطقه حفاظت شده، امامزادگان، مساجد، صنایعدستی و فرش نفیس دارد و با وجود شهرت جهانی، خطر فراموشی یا فرسودگی آنها را تهدید میکند و اخیرا نیز آب گرفتگی مزید بر علت شده است، در حالی که وجود گردشگران و حتی مسافران چندساعته در هر منطقه، بهترین ظرفیت برای سرمایهگذاری و ایجاد فرصتهای اشتغالزایی است.
به گفته وی «دیار گروس» از لحاظ گردشگری، باستانشناسی و مذهبی با وجود امامزادگان و طبیعت زیبا، از ظرفیتها و قابلیتهایی برخوردار است که توجهی بیشتر براحتی میتوان از آنها بهرهبرداری کرد.
در مسیر آب سد تلوار 18 تپه باستانی واقع شده است که با آبگیری این سد زیر آب خواهد رفت. سد تلوار با اینکه در شهرستان بیجار کردستان واقع شده است، از سوی آبفای استان زنجان مدیریت میشود. این سد سال گذشته توسط رئیس دولت دهم به بهرهبرداری رسید. (ایرنا)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد