به گزارش جام جم آنلاین از سازمان بسیج جامعه پزشکی، دکتر محبوبه ایمنی فر افزود: لخته خون (ترومبوز) باعث می شود جریان خون آهسته شود و این ناحیه متورم، قرمز و دردناک می شود. اگر لخته های خون به سمت ریه حرکت کند، بیماری انسداد جریان خون ریوی (عروق مسدود شده در ریه ها) رخ می دهد و ممکن است مشکلات تنفسی جدی را به وجود آورد.
این پزشک متخصص داخلی گفت: از عوامل این بیماری، استراحت طولانی مدت در بستر (بیش از سه روز)، پس از اعمال جراحی (با بیهوشی بیش از 30 دقیقه)، سیگار کشیدن، داشتن اضافه وزن، مسافرت طولانی هوایی یا با اتومبیل، استفاده از قرص های ضد بارداری و برخی از درمان های جایگزینی استروژن و سابقه شخصی یا خانوادگی از مشکلات لخته شدن خون هستند که خطر ابتلا به DVTرا افزایش دهد.
این متخصص بیماری های داخلی علائم این بیماری را درد، حساسیت به لمس، گرم شدن، تورم و قرمزی عنوان کرد و افزود: البته ممکن است در ابتدای این بیماری هیچ گونه نشانه و علامتی بروز نکند.
ایمنی فر از راه های درمان این بیماری را تزریق فوری رقیق کننده خون (هپارین) به منظور پیشگیری از افزایش لخته ها عنوان کرد و افزود: قرص های رقیق کننده خون (وارفارین) برای درمان این بیماری مناسب است تا مانع از بزرگتر شدن لخته ها و تشکیل لخته های جدید شود.
وی به افرادی که لخته خون در پاهایشان مشاهده می شود توصیه کرد که علاوه بر مصرف دارو، ورزش را فراموش نکنند و در صورتی که زیاد می نشینند راه بروند و پاهایشان را کش دهند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد