شرکت «Skittles» به مشتریانش طعم رنگینکمان را هدیه میدهد اما هدیه چای جدید، طعم جهان است.
چای فضایی ترکیبی ژاپنی از تمشک و نیشکر است اما آنچه طعم فضا را به آن داده، مادهای شیمیایی به اسم اتیل فرمات است. این عطر شیرین را فضانوردان در زمان ورود به ایستگاه فضایی حس میکنند.
سازندگان مدعی هستند که برای چشیدن طعم فضا میتوان از این چای به عنوان نزدیکترین تجربه استفاده کرد.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم