به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی بنیاد برکت، بنیاد برکت از سال 86 که زیر نظر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تاسیس شد، یکی از اهداف اساسی خود را توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه یافته کشور قرار داد.
مشارکت در اجرای 164 طرح اقتصادی در 95 شهرستان کشور توسط بنیاد برکت در این راستا انجام شده است.
این طرح ها 854 روستا در سطح کشور را تحت پوشش قرار می دهد که جمعیتی بالغ بر 690 هزار نفر در آنها زندگی می کنند.
بنیاد برکت برای مشارکت در این طرح ها 22 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری کرده است.این سیاست بنیاد برکت به توانمندسازی اقتصادی، کارآفرینی و جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها، منجر شده است.
یکی از اصلی ترین اهداف تاسیس بنیاد برکت کمک و همیاری برای بهبود و ارتقای توانمندسازی اقتصادی و کارآفرینی افراد، گروه ها و واحدهای کسب و کار مستعد فعالیت و فاقد دانش و مهارت لازم در مناطق کمتر توسعه یافته و محروم است.
الگوی فعالیت در این طرحها مشارکت حداکثر 49 درصدی با کارآفرینان در اجرای طرح های کوچک و متوسط با استفاده از مدلهای مالیه خرد است.
سیاست راهبردی بنیاد برکت در اجرای پروژه اقتصادی در مناطق محروم کشور، پرهیز از تصدیگری و استفاده کامل از توان سازمانهای غیر دولتی، عام المنفعه، اشخاص حقیقی و حقوقی کارآفرین و سپردن مسئولیت و مدیریت طرح به کارآفرین بومی است.
ارتقای توانمندی، دانش و مهارت حرفه ای شرکای برکت از طریق آموزش و مشاوره های حقوقی و فنی، مالی و بازرگانی، از دیگر سیاست های راهبردی این بنیاد است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد