شاکی به پلیس گفت: از طریق یکی از دوستانم مطلع شدم فرد ناشناسی وبلاگی در اینترنت راهاندازی کرده و مطالبی غیرواقعی در رابطه با وضع زندگیام نوشته و این اطلاعات را برای کاربران خود به اشتراک گذاشته است. ابتدا موضوع را باور نکردم و به همینرو خودم با بررسی آن وبلاگ متوجه شدم موضوع واقعیت دارد و صاحب وبلاگ با نوشتن مطالب دروغین، وجهه اجتماعی و خانواگی مرا خراب کرده است.
در این مرحله تحقیقات کارآگاهان پلیس فتا برای شناسایی مجرم اینترنتی آغاز شد تا اینکه با دستیابی به سرنخهایی که نشان میداد مردی به نام شهرزاد دست به این کار زده است، او تحت تعقیب پلیس قرار گرفت و دو روز قبل در خانهاش دستگیر شد.
متهم با انتقال به پلیس فتا با گفتن اظهارات متناقض قصد داشت خود را بیگناه معرفی کند، اما زمانی که در مواجهه حضوری با شاکی پرونده به جرمش اعتراف کرد ، درباره انگیزهاش به پلیس گفت: مدتی با شاکی اختلاف پیدا کرده و به دوستی خود پایان داده بودیم. این موضوع آزارم میداد و دنبال راهی برای انتقام بودم. برای اجرای نقشهام وبلاگی در اینترنت با نام جعلی راهاندازی کردم و شروع به نوشتن مطالب غیرواقعی در رابطه با وضع اجتماعی و خانوادگی شاکی کردم. همچنین از کاربران خواستم تا برای مطالبی که نوشتهام نظر بگذارند. هرروز مطالب غیرواقعی بیشتری در وبلاگم مینوشتم و با این کار باعث شده بودم آبروی خانوادگی شاکی به خطر بیفتد. اشتباه کردم و گمان نمیکردم این چنین خود را هم به دردسر بیندازم.
سرهنگ اکبر امینی، رییس پلیس فتای استان همدان در گفتوگو با جامجم اعلام کرد: متاسفانه شاهد این هستیم که افراد به جای حل مشکلات بوجود آمده در میانشان، دست به انتقامگیری میزنند و با راهاندازی وبلاگها و نوشتن مطالب غیرواقعی در رابطه با افراد، باعث میشوند که موقعیت اجتماعی و خانوادگی آنها به خطر بیفتد و خود نیز دچار مشکل شوند. افراد اگر مشکلاتی دارند برای حل و فصل آن میتوانند به مراجع قضایی و انتظامی مراجعه کنند نه این که فضای مجازی را بستر انتقامگیری خود کنند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد