محققان دانشگاه شیکاگو برای انجام این مطالعه، 500 دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد را انتخاب کردند. 40 درصد مردان و 53 درصد زنان این گروه متأهل بوده و میانگین سنی مردان 29 و زنان 27 سال بود.
از این دانشجویان خواسته شد تا چندین بازی رایانه یی را که مربوط به رفتارهای اقتصادی بود، انجام دهند و نمونه بزاق آنها قبل و بعد از بازی، جهت ارزیابی سطح هورمون استرس(کورتیزول) مورد بررسی قرار گرفت. به منظور ایجاد یک تجربه استرس واقعی در افراد گروه، به آنها گفته شد که این تست یک امتحان ضروری بوده و نتیجه آن آینده شغلی آنها را تحت تاثیر قرار میدهد.
نتایج نشان داد که غلظت هورمون کورتیزول در همه افراد شرکت کننده افزایش یافته است اما میانگین این هورمون در زنان بیشتر از مردان بود. همچنین مشاهده شد که در نتیجه استرس سطح هورمون تستوسترون در مردان کاهش یافته است. نتیجه جالب این تحقیق این بود که میزان هورمون کورتیزول در افراد مجرد هر دو جنس بالاتر از افراد متاهل بود.
متخصصان معتقدند که اگرچه ازدواج با کمی استرس همراه است اما افراد متاهل قادرند بهتر و آسانتر سایر شرایط استرسزای زندگی را مدیریت کنند و در واقع ازدواج پاسخهای بدن به استرس را تعدیل میکند.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب