به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری؛ در این جلسه، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان حفاظت محیط زیست به ارایه گزارشی در خصوص «پدیده ریزگردها در استان خوزستان و برخی مناطق دیگر کشور» پرداختند و راهکارهای مقابله با این پدیده مورد بررسی قرار گرفت.
برنامه های احیای تالاب ها، تعیین الگوهای جوی مؤثر بر تولید گرد و غبار و اولویت بندی کانون های مؤثر، همچنین توسعه و ارتقای سامانه مدل سازی پیش آگاهی، ارتقای زیرساخت های فناوری برای پیش بینی به موقع، اجرای عملیات بیابان زدایی و کنترل کانون های بحران، توسعه نهال کاری و ایجاد جنگل های دست کاشت بیابانی، ایجاد زیرگذرهای مناسب در جاده های آنتنی میدان های نفتی، تجهیز مراکز خدمات تشخیصی و مراقبتی بیماری های ناشی از استنشاق گرد و غبار و پیش بینی اعتبارات مورد نیاز اجرای این برنامه ها مورد تصویب هیأت وزیران قرار گرفت.
هیأت وزیران با توجه به مشکلات تأمین منابع مالی احداث تأسیسات و خدمات زیربنایی طرح مسکن مهر، مبلغ 9 هزار و ن میلیارد ریال بابت ایجاد تأسیسات عمومی مسکن مهر و تأمین زیرساخت ها، تخفیف عوارض، حمایت مالی و تراکم آن و احداث و تکمیل تصفیه خانه فاضلاب اختصاص داد.
در ادامه جلسه، تعدادی از پیشنهادهای دستگاه های اجرایی پس از بحث و بررسی، به تصویب هیأت وزیران رسید.
اصلاح آیین نامه میزان نحوه دریافت حق عضویت در صندوق ضمانت سپرده ها و اصلاح آیین نامه اجرایی قانون حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان از دیگر مصوبات جلسه امروز دولت بود.
با تصویب دولت، وزارت جهاد کشاورزی مجاز است نسبت به انجام مذاکره، پیش امضا (پاراف) و امضای موقت موافقتنامه های همکاری در زمینه های حفظ نباتات و قرنطینه گیاهی و همچنین بهداشت دام و دامپزشکی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری عراق ظرف مدت سه سال از تاریخ ابلاغ این تصویبنامه، اقدام و مراحل قانونی را تا تصویب نهایی پیگیری نماید.
هیأت وزیران تصویب نامه موضوع نحوه پرداخت مابه التفاوت قیمت تمام شده شیر خام تحویلی به کارخانه های صنایع لبنی را نیز اصلاح نمود.
دولت با افزایش سرمایه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران از محل اندوخته احتیاطی از مبلغ 37 هزار میلیارد ریال به مبلغ 43 هزار و 400 میلیارد ریال موافقت نمود.
با تصویب دولت، وزارت راه و شهرسازی مجاز است نسبت به انجام مذاکره، پیش امضا (پاراف) و امضای موقت موافقتنامه کشتیرانی تجاری دریایی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری کنیا ظرف مدت سه سال از تاریخ ابلاغ این تصویب نامه، اقدام و مراحل قانوین را تا تصویب نهایی پیگیری نماید.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد