محمدرضا پور ابراهیمی نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی صبح امروز در آیین گشایش نخستین همایش روشهای افزایش ماندگاری فرآوردههای غذایی که با حضور جمعی از مسئولان کشوری و مدیران این صنعت در مرکز همایشهای بین المللی رازی تهران برگزار شد، این مطلب را اعلامکرد.
وی افزود: در حال حاضر رقم صادرات محصولات غذایی سالانه 8 میلیارد دلار و میزان واردات آن 13 میلیارد دلار می باشد.
پور ابراهیمی با اشاره به بالا بودن میزان ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی در کشور اظهار داشت: فقط در بخش نان سالانه حدود 3 هزار میلیارد تومان ضایعات داریم و در لایحه بودجه سال آینده حدود 11 هزار میلیارد تومان یارانه برای نان پیش بینی شده است.
وی شیوه آبیاری و میزان آب مصرفی برای تولیدات کشاورزی و غذایی را در ایران غیر منطقی خواند و گفت: هم اکنون از 93 میلیارد متر مکعب آب مصرفی برای تولید محصولات غذایی، حدود 86 میلیارد متر مکعب در بخش کشاورزی مصرف می شود که این میزان با توجه به قرار گرفتن کشورمان در محور خشک سالی،بسیار نگران کننده است.
گفتنی است، طی مدت دو روز برگزاری این همایش بیش از 20 سخنران داخلی و خارجی به تشریح آخرین دستاوردهای حوزه تولید، بسته بندی و نگهداری فرآوردههای غذایی میپردازند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد