به گزارش جام جم کلیک: طی روزهای پایانی هفته گذشته کاربران برخی شبکههای اجتماعی موبایل با کندی نسبی مواجه شدند اما این اختلالات در نرمافزاری مانند وایبر به نقطه اوج خود رسیده و در نهایت شرایط به گونهای پیش رفت که بسیاری از کاربران این شبکه نه تنها در ارسال فایلهای تصویری خود ناکام ماندند بلکه برای انتشار متنهای خود نیز به سختی افتاده و در موارد متعدد پس از تلاشهای چند باره و با ساعتها وقفه موفق به انجام این کار شدند.
البته کندی و اختلال شبکههای ارتباطی موبایل موضوع جدیدی نیست و از زمان آغاز به کار این شبکهها و گسترش آنها در میان کاربران ایرانی، چندین بار این اختلالات مشاهده و رسانهای شده است اما میتوان گفت حجم این اختلالات و دایره فراگیری آنها به شدت تعطیلات هفته گذشته نبوده است.
پیش از این از سوی مسئولان وزارت ارتباطات معمولا اینگونه اعلام میشد که این کندیها برعهده خود شرکت ارائه کننده خدمات است و دولت در این موضوع نقشی نداشته است اما بررسی سایت رسمی وایبر نشان داد که طی روزهای گذشته این نرمافزار اختلالی نداشته است.
تاکنون شرکت ارتباطات زیرساخت کشور به عنوان متولی دولتی بخش زیرساخت توضیحی در این زمینه ارائه نکرده است، اما در پیگیری بیشتر این موضوع از وزارت ارتباطات، محمدرضا فرنقی زاد - مدیرکل روابط عمومی این وزارتخانه - گفت: در ارتباط با دسترسی مشترکان به شبکههای اجتماعی موبایل، وزارت ارتباطات هیچگونه تغییر و محدودیتی اعمال نکرده است.
منبع: ایسنا
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد
چشم دیدن نرم افزار هایی كه درآمد اون هارو از اس ام اس و ام ام اس
و انتقال صوت و تصویر كاهش بده نداشتن و ندارند
ما كلا با همه دنیا فرق داریم.
این ایران ماس. یعنی كلش واس ماس
شركت زیر ساختشم ماس ماس
میدونین این نرم افزارهای ارتباط جمعی چه سود های كلانی رو از جیب اپراتورها در آورد؟
مشكل از داخل ایرانه!!!!!!!!
این مورد با كشور دیگه (تركیه و اربیل عراق) چك شده و كاملاً اطمینان دارم كه كندی و اختلال از داخل هستش و ربطی به وایبر نداره.