به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی رادیو اقتصاد، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران در گفتگو با این رادیو اظهار داشت: این زمین های کشاورزی فقط به دلیل اختصاص منابع آب استان به بخش های شرب و صنعتی و اولویت این بخش ها زیر کشت نمی رود در حالی که کارایی خوبی هم برای زراعت و باغداری دارد.
سال 1340 در استان دو میلیارد و 900 میلیون متر مکعب آب در اختیار بخش کشاورزی استان بود که با ساخت سدهای کرج، لار، طالقان و لتیان و افزایش تصاعدی جمعیت ارجحیت تامین آب شرب نسبت به تامین آب بخش کشاورزی افزایش یافته است.
موسوی اظهار داشت : با این روند تامین آب کشاورزی کاهش یافته و به یک میلیارد و 510 میلیون متر مکعب رسیده و 170 هزار هکتار اراضی حاصلخیز استان بلاکشت مانده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران افزود: این در حالی است که یک میلیارد و 300 میلیون متر مکعب فاضلاب و پساب شهری در استان وجود دارد و پس از تصفیه آن می توان در خدمت کشاورزی قرار دارد.
وی اظهار داشت: طرح های خوبی برای توسعه شبکه های آبیاری مدرن داریم و خوشبختانه استقبال خوبی شده است و باید طرح های توسعه کشاورزی و اقتصادی را متناسب با شرایط خشک و نیمه خشک اجرا کنیم.
موسوی افزود: بیش از یکصد طرح کشاورزی با سرمایه گذاری 260 میلیارد تومان در دست اجراست و در زمینه تأمین تسهیلات آبیاری تحت فشار محدودیتی نداریم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران از کمک های بلاعوض برای توسعه آبیاری مدرن کشاورزی خبر داد و گفت: در بیش از 34 هزار و 500 هکتار؛ آبیاری از سنتی به مدرن تبدیل شده است.
وی در باره انتقال مزارع تولید گل و گیاه استان تهران به گلخانه ها نیز اعلام کرد : تاکنون 120 هکتار گلخانه سنتی به صنعتی تبدیل شده است.
موسوی گفت: با تبدیل گلخانه های سنتی به صنعتی در مصرف انرژی 50 درصد صرفه جویی می شود و هزینه تولید نیز 30 درصد کاهش می یابد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: