به گزارش جام جم کلیک: از پایگاه خبری AKAMAI’S INTERNET شرکت بین المللی پژوهشی آکامای فعال در حوزه تکنولوژی ،امنیت و اطلاعات سایبر با انتشار بیانیه ای در این زمینه اعلام کرد: پس از چین و آمریکا، کشورهای تایوان، هند، روسیه، اندونزی، برزیل، کره جنوبی، ترکیه و ونزوئلا شاهد بیشترین اقدامات هکرها از این مبدا بوده است.
طبق گزارش این موسسه تحقیقاتی جهانی، آمریکا با جمعیت حدود 320 میلیون نفر و چین با جمعیت یک میلیارد نفر میزبان بیش از 10 درصد از اقدامات هکرها در فصل پاییز سال 2014 میلادی بوده است.
براساس گزارش این موسسه که نهادهای ذیربط آن در سراسر جهان اطلاعات متنوعی در مورد شبکه جهانی اینترنت (از جمله سرعت ، میزان و نحوه و محتوای چرخش اطلاعات ) را جمع آوری و طبقه بندی می کند، به طور کلی 10 کشور مذکور میزبان بیش از 82 درصد بار ترافیکی حملات هکری بودند در زمان یاد شده بودند که این میزان در فصل تابستان سال 2014 حدود 84 درصد اعلام شده بود.
نکته حایز اهمیت این است که اطلاعات مرتبط با تمرکز ترافیک حمله در دو مقطع مورد بررسی نشان می دهد که حوزه آمریکا و آمریکای شمالی پس از چین میزبان بعدی اقدامات هکرها بوده است که این اقدامات از 14 درصد در فصل تابستان به 19 درصد در فصل پاییز سال گذشته میلادی افزایش یافته است.
طبق این رتبه بندی قاره اروپا نیز در این مدت میزبان 11 درصدحملات سایبری بوده است و آمریکای جنوبی و آفریقا هم با پنج و یک درصد به ترتیب کمترین میزبان هکرها بودند.
صنایع ، رسانه ها و حوزه بازرگانی و تجارت سه گروه عمده قربانیان حملات سایبری در سراسر جهان بوده اند که برخی از آنها بیش از یک بار و یا در مدت زمان مشخی به طور مکرر مورد حمله هکرهای ناشناس از این مناطق قرار گرفته اند.
منبع: ایرنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب