ماجرای نان در آلمان

نان شاید به تنهایی یک وعده غذایی را تشکیل ندهد اما همواره جزو ثابت غذاست. این امر منحصر به ایران یا کشورهای عربی و آسیایی نیست، بلکه کشورهای اروپایی نیز نان را در برنامه غذایی خود قرار می‌دهند. یکی از این کشورها آلمان است.
کد خبر: ۸۰۲۷۹۱
ماجرای نان در آلمان

حدود 600 نوع نان و نزدیک به 1200نوع نان شیرمال و کلوچه در بیش از 17 هزار نانوایی و 10 هزار فروشگاه مخصوص نان در آلمان تولید می‌شود. وعده اصلی استفاده از نان، صبحانه است اما عصرانه هم از نان بی‌بهره نیست. اگر بخواهیم آشپزی آلمان‌ها را از لحاظ نان با دیگر نقاط اروپای غربی و شرقی مقایسه کنیم، این کشور از تنوع غذایی بالایی در این بخش برخوردار است. در طبخ نان از آرد گندم سفید و دانه‌های سبوس‌دار استفاده می‌شود. نان جوی سیاه سبوس‌دار آلمانی، از جمله نان‌هایی است که در سطح بین‌المللی از شهرت فراوانی برخوردار است. این نان، طعم شیرینی دارد که به صورت بخارپز طبخ می‌شود.

چمدان (ضمیمه آخر هفته روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها