به گزارش جام جم کلیک: محمود خسروی، در ارتباط با دغدغه کاربران اینترنت مبنی بر گران بودن نرخ و حذف اینترنت شبانه رایگان از دستور کار شرکتهای ISP که سر از شبکههای اجتماعی وزیر ارتباطات نیز درآورده است، اظهار کرد: ما در این چند ساله هزینههای پهنای باند را طی چند مرحله کاهش دادهایم و هیچ افزایش نرخی ندادهایم؛ دو مرتبه قیمت پهنای باند را با تخفیف 20 درصدی و یک بار هم با تخفیف 35 درصد به شرکتهای توزیع کننده و خدمات اینترنتی فروختیم.
وی عنوان کرد: حذف اینترنت شبانه رایگان نیز به ما مربوط نمیشود زیرا در اختیار شرکتهای اینترنتی است و آنها میتوانند طرحهای تشویقی خود را تعریف کنند.
او گفت: براساس گزارش سازمان تنظیم مقررات که ثابت میکند شرکتهای اینترنتی خدمات خود را به کاربر نهایی با تخفیف ارائه دادهاند، پهنای باند را به آن شرکتها با تخفیف واگذار میکنیم بنابراین پهنای باندی که از لب مرز خریداری و در شبکه ما توزیع میشود هیچگونه افزایش نرخی نداشته است.
معاون وزیر ارتباطات با تأکید بر اینکه قیمت پهنای باند در ایران کف قیمت است، عنوان کرد: کافی است برای اثبات این مدعا سفری به مالزی یا ترکیه داشته باشید تا متوجه شوید که نرخ پهنای باند ما حداقل است؛ واقعا معتقدم نرخ پهنای باند در کشور ما بسیار ارزانتر از دیگر کشورهاست.
وی ابراز کرد: بیشترین موضوع مورد نظر مشترکان اینترنت، کیفیت است و بر این اساس کارگروهی در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شکل گرفته تا شبکه توزیع و انتقال کشور به جایی رسید که کمترین تأخیرات و تداخلات را داشته باشد.
خسروی در ارتباط با اینکه پس چرا عدهای معتقدند نرخ پهنای باندی که از لب مرز توسط زیرساخت تهیه میشود بسیار ارزان بوده و اگر شرکتهای بخش خصوصی در این زمینه فعال شوند، میتوانند اینترنت را با نرخ کمتری نسبت به این شرکت دولتی وارد کنند؟، گفت: پهنای باند اگر قرار باشد به کشور وارد شود و مورد پالایش و مدیریتهای لازم قرار گیرد، قیمتش همین خواهد بود.
وی افزود: اکنون شبکهای با وسعت 58 هزار کیلومتر فیبرنوری، شبکه انتقالی به وسعت 2.5 میلیون E1 و شبکه آیپی 4 ترا بیتی داریم که پهنای باند باید در آن برای توزیع راحت بین توزیعکنندگان قرار گیرد. افرادی که میگویند قیمت پهنای باند توسط زیرساخت چندین برابر فروخته میشود، این موضوعات را نمیبینند زیرا فقط به قیمت لب مرز توجه میکنند.
مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان اینکه ما شرکت دولتی هستیم و دنبال سود نمیگردیم، گفت: پهنای باند را با حداقل قیمت تمام شده به اپراتورها تحویل میدهیم؛ بهتر است به جای اظهار نظرات در تضاد با واقعیت، نگاهی به شبکه چند هزار میلیارد تومانی که باید تأمین شود، بیندازیم.
وی در پاسخ به این سوال که سهم شرکت ارتباطات زیرساخت از قیمت پهنای باند نهایی برای مشترکان چه میزان است؟، گفت: چیزی بین 20 تا 25 درصد هزینه پهنای باند یا همان نرخ اینترنت شامل حال زیرساخت میشود و مابقی دست ما نیست.
او افزود: البته این موضوع نیز در رنجهای مختلف، متفاوت است به عنوان مثال ممکن است برخی اوقات پهنای باند یک گیگ یا 128 کیلو بیتی یا یک لینک E1 به کاربر نهایی تحویل شود که هزینههای سر بار متفاوتی دارد و میزان سهم ما نیز از قیمت نهایی متفاوت خواهد شد.
منبع: تسنیم
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد
در ضمن بر اساس حقوق ماهیانه یك كارمند هر كشور میشه نسبت گرفت نه همینطوری رو هوا یك نظر داد
یكی نیست بگه مرد حسابی اونا قیمت اینترنتشون نسبت به درآمدشون تعریف شده !!
شده مثل همین داستان بنزین كه میگن تو ایران ارزونه تو اروپا مثلا لیتری 4000 تومان ! توی اروپا خقوق یك كارگر ماهی 3000 یورو هست بنزین لیتری 1 یورو واسشون چیزی نیست !
دیگه نمیدونم مردم رو چی فرض كردن با این مثال زدنشون
در ضمن به نظر شما سرعت ۲۵۶ نامحدود با قیمت ماهی ۴۵ هزار تومن یا همون سالی ۵۴۰ هزار تومن، ارزونه؟
خانواده ها همه محصل دارن، هزینه اینترنت متأسفانه بالاست.
نسبت به كیفیتش جز گران ترین اینترنت های جهانه
میدونم دانلود كردن یه گیگا بایت در حدود 20 دقیقه طول میشكه
میدونم چقد در وقتم صرفه جویی شده
میدونم قیمت 20 دقیقه چقده
بهتره شما هم سفر كنید
هرچی پیام میذارم سانسور میكنی
جناب وزیر با سلام
احتراما احتمالا جنابعالی از سرعت بسیار بالای اینترنت ما باخبر هستی؟؟
سرعتی كه برای دانلود گاهی اوقات سیستم هایمان كم آورده و محو تماشای این سرعت شده و بیهوش شده به حالت Standby می روند.
هیچگاه كیفیت برای ما كاربران اهمیت چندانی نداشته و ندارد و ما بیشتر به دنبال قیمت هستیم چون كیفیت كار شما در حد گفتن ما كاربران كه فرق بیت و بایت و مگا را نمیدانیم ندارد.
من از شما مسئول محترم واقعا معذرت میخواهم كه متاسفانه بعضی از دوستان قدردان زحمات شبانه روزی شما در جهت صله رحم بجا آوردن ما كاربران در تایم دانلود نیستند.
دوستان كمی هم منصف باشید
ایشان به فكر ما هستند
اگر سرعت اینترنت در ایران مثل كره جنوبی باشد شما كی وقت میكنید به بقیه امورتان بپردازید
خیلی امكانتشون خوبو قویه كه حالام میخوان گرونش كنن