به گزارش جام جم کلیک: غلامرضا داداشزاده، درباره آخرین وضعیت طرح احراز هویت سیمکارتها اظهار کرد: برای این طرح سه فاز در نظر گرفته شده که در فاز اول قرار بر آن بود که تمام مشترکان اپراتورهای مختلف کدهای ملی خود را اعلام و ثبت کنند. اکنون این بخش با دقت به پایان رسیده و میتوان اعلام کرد که تقریبا هیچ سیمکارتی بدون ارائهی کد ملی در کشور وجود ندارد.
وی ادامه داد: حتی در فاز اول سیمکارتهای دارای کد ملی مخدوش نیز وضعیتشان اصلاح شد و در فاز دوم، برنامهریزی بر این اساس صورت گرفته که افراد حقیقی که بیش از 10 سیمکارت در اختیار دارند تعیین وضعیت شوند.
بیش از 350 هزار مشترک بیش از 10 سیم کارت دارند
معاون نظارت سازمان تنظیم مقررات همچنین اظهار کرد: براساس آمارهای موجود در حال حاضر 350 هزار و 32 مشترک اعتباری اپراتور اول بیش از 10 سیمکارت در اختیار دارند که این رقم در خصوص سیمکارتهای دائمی همراه اول به 620 نفر میرسد.
داداشزاده ادامه داد: در اپراتور دوم نیز طبق بررسیهای صورت گرفته 1500 نفر بیش از 10 سیمکارت اعتباری در اختیار دارند که لازم است تمام این افراد پیش از پایان خردادماه نسبت به تعیین تکلیف سیمکارتهای خود اقدام کنند.
وی در ادامه متذکر شد: از سوی اپراتورها حداقل شش بار از طریق پیامک این موضوع به افرادی که بیش از 10 سیمکارت دارند اعلام شده و این افراد میتوانند از طریق مراجعه به دفاتر امور مشترکین اپراتورها نسبت به تعیین تکلیف سیمکارتهای خود اقدام کنند.
معاون نظارت سازمان تنظیم مقررات همچنین یادآور شد: اگر تا پایان خردادماه چنین اقدامی صورت نگیرد تمام سیمکارتهای این افراد به طور دوطرفه قطع خواهد شد و تا زمان تعیین تکلیف تنها سرویس پیام کوتاه این سیمکارتها قابل استفاده خواهد بود.
وی همچنین اظهار کرد: نکتهی دیگری که وجود دارد آنکه زمان مراجعه به دفاتر امور مشترکین به افراد اعلام نخواهد شد که چه شمارههایی به نام آنها ثبت شده است برهمین اساس لازم است افراد شماره سیمکارتهایی که مورد استفاده قرار میدهند را خود به همراه داشته باشند و براساس سیمکارتهایی که استفاده میکنند نسبت به تعیین تکلیف سیمکارتهای خود اقدام کنند.
انطباق کدهای ملی با مشخصات مالک در فاز سوم
داداشزاده درباره فاز سوم طرح احراز هویت مشترکان موبایل نیز توضیح داد: در این مرحله یک سامانه جامع که به کمک اپراتورها طراحی شده به همخوانی کدهای ملی اعلام شده با اطلاعات اعلام شده از سوی مشترکان خواهد پرداخت.
معاون نظارت سازمان تنظیم مقررات در پایان اظهار کرد: طی هفتههای آتی نیز از سوی سازمان تنظیم مقررات ارتباطات بخشی از سایت این سازمان برای اعلام مشخصات مشترکان در نظر گرفته خواهد شد تا با ورود به این سامانه افراد بتوانند مشخصات سیمکارتهایی که به نام آنها ثبت شده و اطلاعات کافی درباره این خطوط را مشاهده کنند.
منبع: ایسنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد