بهترین اسمارت​فون‌های دارای تابش فروسرخ + عکس

تابش فروسرخ (مادون قرمز)، تابشی حرارتی است. این تابش همان است که برای کنترل تلویزیون و وسایل داخل خانه از آن استفاده می‌کنیم. در حقیقت دستگاه‌های کنترل ما از خود تابش فروسرخ منتشر می‌کنند، و دستگاه مقصد با دریافت این سیگنال، دستور مورد نظر را اجرا می‌کند.
کد خبر: ۸۲۱۵۲۴
بهترین اسمارت​فون‌های دارای تابش فروسرخ + عکس

پس بیایید به مبحث اینفرارد در گوشی‌های هوشمند بپردازیم. هدف از قرار دادن LED تولید کننده پرتو فروسرخ در گوشی‌های هوشمند، تابش حرارتی نیست! بلکه هدف، استفاده از آن به عنوان کنترل وسایل الکترونیکی خانه است.

با استفاده از یک برنامه خاص، می‌توان گوشی هوشمند خود را تبدیل به کنترل از راه دور وسایل خانه همانند تلویزیون و دستگاه رسیور و دستگاه DVD و حتی دستگاه تهویه هوا کرد.

اسمارت‌فون‌ها آمده‌اند که زندگی ما را آسان‌تر کنند. پس چرا باید برای برداشتن کنترل تلویزیون، ناچار به بلند شدن از جای خود و پیمودن مسافت بسیار طولانی چندین متری شویم؟ اگر گوشی هوشمند داشته باشیم، اصلا نیازی به این کار نیست! البته همه گوشی‌های هوشمند دارای فرستنده اینفرارد نیستند.

به گزارش آی تی رسان، در اینجا ما لیستی از برترین تلفن‌های هوشمند داریم که همگی دارای فرستنده فروسرخ یا همان مادون قرمز هستند.

ضمنا با کلیک کردن بر روی نام هرکدام از این گوشی‌ها، می‌توانید نقد و بررسی کامل آن یا مقاله نگاه نزدیک به آن را مطالعه بفرمایید.

Galaxy S6 Edge و Galaxy S6

از زمان گلکسی S4، سامسونگ خود را مقید کرده که فرستنده اینفرارد را در دستگاه‌های بالارده‌اش قرار دهد. پرچمدار کنونی سامسونگ یعنی گلکسی S6 طبق انتظار به این فرستنده مجهز است.

پرچمدار خمیده سامسونگ یعنی گلکسی S6 اجنیز همانند برادرش به این فرستنده مجهز شده‌است تا یادم نرفته بگویم که گلکسی S6 اکتیو هم این ویژگی را دارد.

هر سه این دستگاه‌ها به صورت پیش‌فرض دارای برنامه‌ای به نام Peel Smart Remote برای استفاده از این ویژگی هستند.

این برنامه همانند یک کنترل تلویزیون پیشرفته کار کی‌کند ودارای ویژگی‌هایی همچون یادآور و پیشنهاد محتواست.

LG G4

پرچمدار خمیده قامت الجی در سال 2015 نیز یکی از دستگاه‌های مجهز به این فرستنده است. در واقع از دیدن این فرستنده بر روی ال‌جی G4 اصلا تعجب نکردم، چرا که ال‌جی در سال 2014 این ویژگی را حتی در G3 Beat هم قرار داده بود! بعید بود که پرچم‌دار سال 2015 خود را از این نعمت محروم کند. با این فرستنده می‌توانید تلویزیون، دستگاه DVD، BluRay و … را کنترل کنید.

شما برای استفاده از این قابلیت، باید ابتدا برای دستگاه مورد نظر یک پروفایل بسازید سپس کنترل دستگاه مورد نظر خود را رو به روی فرستنده فروسرخ گوشی گرفته و با فشار دادن هر دکمه، سیگنال مربوط به آن را به گوشی نشان داده و کارکرد آن را مشخص کنید.

بدین ترتیب عملکرد دکمه‌ها در تلفن شما ثبت شده و می‌توانید از آن برای کنترل دستگاه مورد نظرتان استفاده کنید.

LG G Flex 2

اسمارت‌فونی مسن‌تر و گوژپشت‌تر نسبت به G4. این گوشی گرچه سال قبل در نمایشگاه CES و حدود 4 ماه زودتر از G4 معرفی شد اما دقیقا همانند G4 از فرستنده‌ای اینفرارد در داخل بدنه خمیده و زیبای خود بهره می‌برد.

HTC One M9 و +One M9

یکی از اولین اسمارت‌فون‌هایی که دارای فرستنده اینفرارد بود، اچ‌تی‌سی One M7 بود.

حال، اچ‌تی‌سی در 2 نسل بعد هم همچنان این فرستنده را در پرچمدار خود قرار داده تا بهانه‌ای به جز دوربین ضعیف و طراحی تکراری و داغ شدن بدنه به آن وارد نباشد!

به هرحال دو پرچمدار زیبای سال 2015 اچ‌تی‌سی به این درگاه مجهز شده‌اند، و برای لذت بردن از آن، همانند پرچمداران سامسونگ برنامه Peel Smart Remote از قبل بر روی آن‌ها نصب شده‌ است.

Galaxy Note 4 و Galaxy Note Edge

سری نوت سامسونگ همیشه جزء بهترین‌های بازار بوده‌اند. این دو گوشی هم شاید از همه گوشی‌های داخل لیست قدیمی‌تر بوده و حالا دیگر تقریبا یک سال سن داشته‌ باشند، اما به جرات می‌توانم بگویم که کم‌نقص‌ترین و محبوب‌ترین مدل در بین تمامی گوشی‌های این لیست هستند.

مخصوصا مدل ساده‌تر یعنی گلکسی Note 4 هنوز از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است. بخاطر کامل‌تر بودن گوشی‌های این سری نسبت به سری S، سامسونگ همواره سعی در قرار دادن امکانات جانبی بیشتر بر روی آن‌ها دارد.

پس وقتی سری S مجهز به فرستنده اینفرارد باشد، نیازی به گفتن نیست که سری نوت حتما از آن بهره‌مند است. انتظار می‌رود که نوت 5 نیز مجهز به این فرستنده باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها