به گزارش گروه ورزشی جام جم آنلاین ، تاج در مصاحبه تلفنی با خبرنگار برنامه ورزش بدون ویرایش بیان کرد:هنوز آمار دقیقی وجود ندارد که تایید کند آسیب های ورزشی کشورمان از استاندارهای جهانی بالاتر است.
وی در ادمه گفت: از کمیته پزشکی سازمان لیگ درخواست کرده ام در مورد آسیبهای ورزشی تحقیق مفصلی انجام دهد که به زودی از طریق این برنامه منتشر می شود.
وی در ادامه بیان کرد:هنوز آمار دقیقی وجود ندارد که تایید کند آسیبهای ورزشی کشورمان از استاندارهای جهانی بالاتر است .
تاج بیان کرد:امسال به همه تیمه بخشنامه دادیم که بازیکنان را مجبور کنند برای معاینات پزشکی اقدام کنند و نتایج را به سازمان لیگ منعکس نمایند.
وی گفت:ما از محتوا غافل شدیم و فقط به حاشیه می پردازیم. برخی از دوستان اعتقاد دارند این موضوع هم مهم است اما نباید همه برنامه های رسانه را به آن اختصاص دهیم.
وی در ادامه بیان کرد:خستگی بازیکنان این مسائل را به وجود می آورد اما در باشگاههای جهانی حداقل دو جلسه تمرین می کنند.
وی گفت:گزارش آسیب دیدگی به زودی منتشر می شود و منتقدان هم میتوانند نظر بدهند.
رییس سازمان لیگ اظهار کرد:از این برنامه تشکر می کنم که به موضوع آسیب دیدگی در ورزش توجه نشان داده است .
ور مرزیار:آمار جراحی زیبایی بیش از عمل مهم بدن است
صادق ورمزیار مربی فوتبال، کشورمان گفت: «زمانیکه ما بازی می کردیم فقط آقای روشن یک عمل جراحی روی زانو یشان انجام داده بود و چنین مشکلاتی میان دیگر بازیکنان وجود نداشت.»
وی ادامه داد: در حال حاضر عمل جراحی زیبایی بیشتر از آسیب دیدگی ورزشی است و این امر در جامعه ورزشی دردسر ساز شده است.
ورمزیار ادامه داد: «اگر بدن ورزشکارآ ماده باشد، دچار آسیب دیدگی نخواهد شد و به دلیل اینکه ما در گذشته بطور مدام تمرین می کردیم با هیچ مشکل جسمی مواجه نمی شدیم.»
وی در ادمه بیان کرد:میان دو لیگ زمان کمی وجود دارد و این امر باعث خستگی بازیکن می شود.
وقتی بازیکن از تیم ملی بازمی گردد، عطش تمرین ندارد اما ما در آن زمان هفته ای سه جلسه تمرین داشتیم و یک روزهم استراحت می کردیم.»
ورمزیار با اشاره به نوع قرارداد باشگاه و بازیکنان گفت: «وقتی بازیکن به ازای هر بازی پول بگیرد و اگر مصدوم نشود، هزینه ای دریافت نکند، مراقب خود خواهد بود.»
مربی فوتبال گفت: در مدتی بازیکن تمرین یا بازی ندارد معلوم نیست به چه کار ی مشغول است و ناخود آگاه از نظر بدنی افت می کند و ما مجبور هستیم به بازیکنان فشار آوریم که بدلیل عدم استراحت بازیکن و عدم توانایی باشگاه در حفظ بازیکن، منجربه مصدوم شدن او می شود.»
سعید آلوسی، مربی بدنسازگفت: از جمله مشکلاتی که در حوزه آسیب های ورزشی وجود دارد این است که نظارت خوبی بر ساختار مدیریت ورزشی وجو ندارد و غیر ورزشی ها در بُعد مدیریتی فعالیت می کنند.
وی در ادامه گفت: «در هیچ جای دنیا نمی بینیم که همه بازیکنان یک مربی بدنساز داشته باشند که در حوزه ماساژ، آمادگی جسمانی و... فعال باشد.»
وی افزود: «در تیم های مختلف ملی یا باشگاهی، در ابتدا سیستم بدنی شخص آنالیز می شود و پرونده ای جامع تهیه و بعد روی پارامترهای مثبت و منفی کار می کنند.»
آلوسی اظهار کرد:بازیکن قبل و بعداز تمرین به دلیل مختلف تمرکز نداردو این امر نگران کننده است
وی بیان کرد: «آسیب های ورزشی همه جا هست چه کشور پیشرفته باشد یا نه اما ما باید تلاش کنیم آسیب ها را به حداقل برسانیم.»
وی افزود: «باید به ورزشکاران آموزش دهیم که چگونه تمرین کنند و چگونه بخوابند! ورزشکاران ما از فعل و انفعالات سیستم فیزیولوژیک بدن در ساعات شب اطلاعی ندارند که نیازمند آموزش هستند.»
آلوسی اظهار کرد:ورزشکاران ما از ابتدایی ترین مسایل ورزشی اطلاعی ندارند و اکثر تحصیل کرده های سیاست ورزشی ما از کشورهای اروپایی نیز علم و آگاهی بیشتری دارند اما متاسفانه ما فاقد امکانات ورزشی مناسب هستیم.»
وی تصریح کرد: «از تیم ها درخواست می کنم بازیکنان را بعد از آسیب دیدگی به حال خود رها نکنند.»
محمدحسین انصاری فرد، سردبیر روزنامه پیروزی گفت: «تحقیقاتی انجام شده که نشان می دهد، بازیکنان ما بصورت طبیعی هم مستعد آسیب دیدگی هستند. الگوهای غلط تغذیه ای و شیوع کبد چرب باعث می شود در تمرینات هوازی تاثیر منفی داشته باشد.»
این فعال مطبوعاتی افزود: «متاسفانه دیدگاه های بازیکنان را بگونه ای تغییر نمی دهیم که نیازی به نظارت بر آن ها نباشد.»
انصاری فرد گفت: «در کشورهای توسعه یافته آموزش و پژوهش بسیار مهم است؛ بطور مثال تیمی که در طول فصل مشکلاتی داشته در انتهای فصل بررسی می شود که دلایل چیست!»
وی ادامه داد: «فرمانها از مغز به عضلات انتقال داده می شود و اگر ورزشکار اضطراب داشته باشد، روی گرفتگی عضلات اثر می گذارد؛ بنابراین باید در تیم نشاط و آرامی تزریق شود.»
انصاری فرد افزود: «در هر تیمی باید یک کارشناس روانشناس وجو داشته باشد. برخی مسائل در تیم ها برای آسیب پذیری بیشتر زمینه سازی می کند؛ بعنوان مثال اگر به یک فرد پاس گل داده نشود، افسرده شده و آسیب پذیری وی بیشتر می شود.
امین نوروزی کارشناس فیزیوتراپی گفت: «ما از نظر شرایط تغذیه باید در کنار تیم متخصص داشته باشیم؛ زمین های بازی خوبی هم نداریم و تیم ها از کمترین امکانات هم بی بهره هستند هستند.»
نوروزی افزود: «بسیاری تیم ها ارزشی برای کادر پزشکی قائل نیستند و فقط به برد فکر می کنیم»
وی ادامه داد: «بسیاری از مسائل تنفسی یا قلبی و عروقی مورد توجه نیست اما باید امکانات پزشکی مثل تیم های اروپایی در اختیار باشگاه ها باشد.»
نوروزی گفت: «باید از متخصصین برجسته خارج از کشور دعوت کنیم و افرادی صاحب سبک و صاحب علم تدریس نمایند.»
وی افزود: «پزشکان ما بسیار بالاتر از سطح آسیا هستند ا ما امکانات نداریم اگر ورزشکاری در یک شهرستان آسیب ببیند، باید به تهران مراجعه کند چون امکانات بطور عادلانه توزیع نشده است.»
فاطمه میرزایی، فیزیوتراپیست در گفتوگوی تلفنی بیان کرد: هر ورزشکاری نیازمند آمادگی عضلانی و جسمی برای فعالیت در یک ورزش خاص است.
وی اظهار کرد: «وقتی شخصی فعالیت ورزشی را آغاز می کند، باید از منظر قلبی و ریوی آمادگی داشته باشد و آمادگی عضلانی وی نیز باعث می شود آسیب های ورزشی کاهش یابد.»
میرزایی در خصوص تجویز داروهای اعتیاد زا در ایجاد آسیب های عضلانی ورزشکاران گفت: «ممکن است این داروها در مدت زمان کوتاه مدت مناسب باشد؛ اما پدیده ای علمی نیست و به مرور زمان روی قلب و عروق اثراتی را بر جای خواهد گذاشت.»
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر