به گزارش جام جم آنلاین ، در این پروژه صغری متهم است 28 شهریور سال 91 مرد جوانی به نام نصیر را در پاکدشت به قتل رسانده است. کارآگاهان پلیس آگاهی پس از اطلاع از کشف جسد «نصیر» در خانهاش تحقیقات در این زمینه را آغاز کرده و با بررسی صحنه قتل دریافتند مرد جوان توسط قاتلی آشنا به قتل رسیده است. تیم جنایی در جریان تحقیقات محلی متوجه شدند زنی به خانه مقتول رفتوآمد داشته است. با کشف این سرنخ شناسایی زن ناشناس در دستور کار پلیس قرار گرفت و ماموران، متهم به نام «صغری» را دستگیر کردند.
زن جوان در ابتدا منکر قتل شد، اما پس از روبهرو شدن با دلایل پلیسی لب به اعتراف گشود و گفت: مقتول با تهدید مرا مجبور به ارتباط میکرد. او با پرت کردن سنگ به خانهام، به من میفهماند که به خانهاش بروم. از این ارتباط و تهدیدهای نصیر خسته شده بودم. روز حادثه به خانهاش رفتم و با چاقو او را کشتم.
پس از تکمیل تحقیقات در دادسرا و بازسازی صحنه قتل، پرونده با صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد. صبح دیروز جلسه رسیدگی به این پرونده در شعبه چهارم دادگاه کیفری و به ریاست قاضی اصغر عبداللهی برگزار شد.
در ابتدای این جلسه نماینده دادستان با تشریح کیفرخواست گفت: در این پرونده صغری متهم به ارتباط با مقتول و قتل اوست. با توجه به تحقیقات دادسرا، گزارش پزشکی قانونی و بازسازی صحنه جرم برای او تقاضای مجازات دارم. اولیای دم مقتول هم برای قاتل تقاضای قصاص کردند.
صغری وقتی برای دفاع در جایگاه قرار گرفت با تکرار ادعاهای قبلی خود اظهار کرد: نصیر با تهدید مرا مجبور به ارتباط کرده بود. چند بار خواستم به این ارتباط پایان دهم، اما او میگفت خانهام را به آتش میکشد یا بلایی سر اعضای خانوادهام میآورد.
من هم به خاطر حفظ جان اعضای خانواده مجبور شدم به خواستهاش تن دهم. روز جنایت وقتی به خانهاش رفتم قصد داشت دوباره آزارم دهد که از آشپزخانه چاقویی برداشته و به پهلویش ضربه زدم و وقتی غرق در خون روی زمین افتاد، از محل فرار کردم.
پس از آخرین دفاعیات متهم و وکیل مدافعش قضات دادگاه برای صدور رای وارد شور شدند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر