این پروژه که اکنون بهصورت آزمایشی روی سایت مایکروسافت قرار گرفته است، به تمام کاربران اجازه میدهد عکسهای خود را داوطلبانه روی سرورهای این سایت بارگذاری کنند و این پروژه احساسات آنها را در پارامترهای خشم، نفرت، تحقیر، ترس، شادی، بیتفاوتی، تعجب و غم بررسی میکند.
همچنین مایکروسافت با قرار دادن API این نرمافزار در اختیار توسعهدهندگان، امکان بررسی بیشتر و کاربردی کردن آن را به وجود آورده است.
از دیگر پروژههای مشترک مایکروسافت و دانشگاه آکسفورد میتوان به توانایی برای پیگیری چهره در ویدئو و تشخیص صداهای فردی اشاره کرد که هنوز به مرحله اجرا نرسیده است.
به گفته مدیران بخش نرمافزاری مایکروسافت، این قابلیت میتواند شناخت بیشتری از حالت کاربران به ما بدهد که در نتیجه واکنش ابزارهای هوشمند نیز به دستورات کاربران هدفمندتر خواهد شد.
گروه توسعه کورتانا در حال حاضر تلاش میکند با پیوند دادن این ادراک به دستیار صوتی مایکروسافت تا جای ممکن هوش آن را افزایش داده و تجربه کاربری جدیدی را در اختیار کاربران قرار دهد.
البته این اولین بار نیست مایکروسافت سعی میکند مجموعهای از اطلاعات فردی را بدون پرسیدن از کاربرانش به دست آورد.
پیش از این، ردموندیها یک بار با عینک هوشمند خود به دنبال درک احساسات بودند که سال 2012 با شکست روبهرو شدند.
قبلتر از آن نیز پروژه تشخیص سن کاربران نتیجهای مشابه داشت، زیرا از نظر آن نرمافزار، کاربران 14 تا 42 ساله همه 30 سال داشتند. این بار باید دید آیا واقعا مایکروسافت به ابزاری کاربردی دست یافتهاند یا تنها برای آینده تلاش میکند.
ضمیمه کلیک
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد