سعید خلیلی

طعم جنوب با میگو

دسترسی به منابع سرشار خدادای در جنوب کشور یکی از نعمت‌های ویژه ایران اسلامی است. در این کارخانه در استان بوشهر، میگوهای پرورشی به صورت سوخاری فرآوری شده و پس از فریز شدن و بسته بندی برای مصرف در بازهای داخلی و خارجی آماده می‌شود.
کد خبر: ۸۶۴۷۶۷
طعم جنوب با میگو

طعم جنوب با میگو

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها