به گزارش جام جم آنلاین ، این روستای صخرهای در 52 کیلومتری شهر تبریز، در دامنه شمال غربی توده کوهستانی سهند قرار گرفته و نمونهای از ابتداییترین نوع زندگی بشر و همزیستی او با طبیعت به شمار میرود.
معماری صخرهای این روستای تاریخی و شگفتانگیز، به همراه آب و هوای مطبوع کوهستانی، قرار گرفتن در دره زیبای کندوان، وجود رودخانه پرآب کندوان، باغات سرسبز منطقه، وجود آب معدنی با خاصیت درمانی، مناطق ییلاقی اطراف روستا و چشمانداز زیبای منطقه به همراه سایر آثار تاریخی و طبیعی، این روستا را در زمره روستاهای هدف گردشگری و یکی از مناطق نمونه گردشگری استان قرار داده است، به طوری که این منطقه هر سال پذیرای گردشگران بسیاری از ایران و اقصی نقاط جهان است.
خانههای روستا مخروطی شکل بوده که در کنار هم به طور متراکم یا جدا از هم ناگهان از دامن کوهی بلند سربرآورده و در سراشیبی تند کوه به صورت پلهپله بالا رفته است.
قدمت این روستا به قرن هفتم هجری و در بعضی موارد حتی به دورههای قبل از اسلام برمیگردد. برای دامها نیز حفرههایی در سنگها بنا شده است.
واژه کندوان از لفظ کندو میآید که به نوع معماری خانههای روستا برمیگردد که همچون سلولهای کندوی زنبور عسل ساخته شده و اتفاقا عسل نیز از مهمترین سوغات این روستاست.
روستای کندوان دارای مسجد، حمام، مدرسه و آسیاب و البته یک هتل صخرهای بینالمللی است که شرایط حضور گردشگران خارجی و داخلی را در بهترین شکل فراهم کرده است.
ویژه نامه نوروزی جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب