سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین ، دین اسلام در مدارس برخی از ایالتهای آلمان سالها است که به یکی از رشتههای آموزشی تبدیل شده است. ایالت نوردراین وستفالن، به عنوان نخستین ایالت این کشور از سال ۲۰۱۲ به آموزش موازین اسلامی به دانشآموزان همت گماشته است. اکنون هاینریش بدفورد اشتروهم، رئیس شورای کلیسای پروتستان آلمان از مقامات دولتی میخواهد که آموزش اسلام را در تمام مدارس ایالات شانزدهگانهی این کشور تعمیم دهد.
هاینریش بدفورد اشتروهم در این باره میگوید: «این بهترین امکان برای مصون نگاه داشتن جوانان مسلمان در برابر وسوسهی پیوستن به گروههای بنیادگرای اسلامی است.»
او میافزاید که مسلمانان باید امکان بحث انتقادی دربارهی سنتهای دین خود بیابند و همچنین در این باره مطالب جدیدی بیاموزند. او خواهان آن است که انجمنهای اسلامی و کلیساها مسئولیت تدریس در مدارس را به عهده بگیرند. این اسقف مونیخ از جوامع مسلمانان آلمان خواست خود را متشکل کنند تا دولت بتواند با آنها به عنوان نمایندگان گروههای مذهبی خود وارد گفتوگو شود.
آموزش دین اسلام در حال حاضر در ایالات بادن ورتمبرگ، بایرن، هسن، نیدرزاکسن، نوردراین وستفالن و راینلند فالز صورت میگیرد. این برنامه در زارلند، تنها در مدارس ابتدایی و به عنوان آزمایش پیاده میشود.
«اسلام، به آلمان تعلق دارد»
آلمان از نخستین کشورهای اروپایی است که در صدد برآمده برای مهار بنیادگرایی اسلامی در جامعه با جوامع مسلمان از در تعامل درآید. این کشور تا کنون توانسته است اسلام را در برخی موارد از نظر حقوقی و آموزشی در جایگاهی همسنگ مسیحیت و یهودیت قرار دهد. آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان در سال ۲۰۰۵ گفت: «اسلام، به آلمان تعلق دارد.»
در آلمان نزدیک به ۲۸۰۰ مسجد بنا شده که اغلب امامان آنها از ترکیه آمده و با حمایتهای مالی این دولت فعالیت میکنند.
منبع : دویچه وله
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: