به گزارش جام جم آنلاین، یونس رنجکش گفت: با وجود حضور مسافران، از ابتدای خردادماه تاکنون هیچ گونه حادثه غرق شدن در مناطق ساحلی و خطرآفرین استان نداشته ایم.
وی یادآور شد: سال گذشته طی این مدت، 11 نفر در مناطق ساحلی و خطرآفرین گیلان غرق شدند که مقایسه این آمار با مدت مشابه سال گذشته، نشاندهنده کاهش 100 درصدی است.
رنجکش تصریح کرد: یکی از اقدامات پیشگیرانه ما کنترل سواحل با استفاده از نیروهای بومی و محلی است. طی این مدت، بیش از 30 نفر توسط ناجیان غریق در مناطق خطرآفرین نجات داده شدهاند. ضمناً برنامه ای داریم تا بتوانیم طرح ها را تجهیز و تکمیل کنیم تا بعد از ماه مبارک رمضان، برای عموم مردم قابل استفاده بهتری باشد.
دبیر ستاد ساماندهی سواحل و تفرجگاه های گیلان با بیان اینکه در ایام ماه مبارک رمضان براساس دستورالعمل های وزارت کشور عمل می کنیم، خاطرنشان کرد: امسال 40 طرح سالم سازی با 80 شناگاه در طول 280 کیلومتر نوار ساحلی در 9 شهرستان استان وجود دارد و از نیمه دوم خردادماه آماده پذیرایی از گردشگران هستیم.
به گفته رنجکش، دستور بازگشایی و آماده سازی طرح های سالم سازی از اول خردادماه جاری به فرمانداری های شهرستان های ساحلی ابلاغ شده و در تمام طرح های سالمسازی نیروهای امداد و نجات غریق، عوامل اجرایی و انتظامی حضور دارند و محیط مناسبی برای استفاده گردشگران به ویژه در زمینه شنا می باشد.
منبع: ایرنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد