به گزارش جام جم آنلاین ، حبیب الله مسعودی فرید با اشاره به مذاکرات صورت گرفته با دانشگاه علوم پزشکی به منظور ارائه اقدامات مددکاری از ابتدای مراجعه مادرانی که نوزاد معتاد دارند، بر لزوم اعمال مداخلات خاص در این حوزه اشاره کرد.
وی افزود: اعتیاد کودکان بسیار اهمیت دارد چراکه عوارض آن روی کودک بیشتر است و نیاز به اقدامات خاص پزشکی و روانشناسی دارد.
مسعودی فرید با اعلام اینکه آماری مبنی بر تولد روزانه ۴ نوزاد در تهران از سوی وزارت بهداشت تایید نمی شود، ادامه داد: گاه به دلیل سوءاستفاده از کودکان یا درمان های نامناسب از سوی والدین معتاد، این کودکان نیز معتاد می شوند یا جنین را دچار مشکل می کند.
وی گفت: در اورژانس اجتماعی خط ۱۲۳ را داریم که در مورد کودک آزاری، همسر آزاری و کودکان خیابانی کار می کند و خدمات سیار همراه یک روانشناس و مدد کار اجتماعی سر صحنه فرستاده می شوند.
مسعودی فرید با اشاره به اینکه تولد نوزاد معتاد نوعی از کودک آزاری است، افزود: سال ۹۴، تعداد ۶۰۰ هزار تماس داشتیم و حدود ۸.۵ درصد مربوط به کودک آزاری بوده است.
وی با اشاره به بی منطق بودن آمار تولد نوزاد معتاد و تعداد زنان معتاد، این نکته مهم را متذکر شد که اعتیاد زنان، باروری را کاهش می دهد.
منبع: مهر
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد