به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری ها، حدود ساعت 17:45 روز 16 تیرماه آتش در واحد پارازایلین پتروشیمی بوعلی سینا آغاز شد و شعلههای مهیب آتش در این واحد پتروشیمی زبانه کشید.
مهار آتش در برج 8001 مجتمع پتروشیمی بوعلی سینا که با ارتفاع ١٢١ متر یکی از بلندترین برجهای پتروشیمی کشور است، تا بامداد دیروز (17 تیرماه) به طول انجامید و مهار آتش که به مخزن 2001 این واحد پتروشیمی سرایت کرده بود، ادامه یافت؛ اما از ظهر دیروز آتش در مخزن 2001 زبانه کشید و شدت آتش به حدی بود که ابتدا دستور تخلیه دیگر مخازن پتروشیمی بوعلی سینا و سپس دستور تخلیه سایت 4 منطقه ویژه ماهشهر که شامل 5 مجتمع بزرگ پتروشیمی است، صادر شد.
از عصر دیروز تخلیه واحدهای پتروشیمی فجر، خوزستان، امیرکبیر، تندگویان و بوعلی سینا آغاز شد و به دلیل جلوگیری از تسری آتش به دیگر مخازن ذخیره سازی خوراک پتروشیمی بوعلی سینا، سرعت تخلیه مخازن با حضور نیروهای دیگر شرکتها، افزایش یافت.
به گزارش تسنیم، مسئول HSE شرکت ملی نفت ایران به همراه یک تیم 5 نفره کارشناسی از ساعات پایانی روز گذشته در محل حادثه حاضر شدند تا با مسئولان HSE شرکت مناطق نفت خیز جنوب که پیش از این حضور بافته بودند و مدیران HSE منطقه ویژه پتروشیمی ماهشهر، تشکیل جلسه داده و برای حل این بحران چاره اندیشی کنند.
همچنین، سازمان هواپیمایی کشوری یک فروند هواپیمای اطفای حریق به استان خوزستان اعزام کرد تا در کنار هلی کوپترهایی که پیش از این اعزام شده بودند، به کار اطفای حریق بپردازد.
آتش همچنان در ماهشهر زبانه می کشد و برآورد شده تا با پایان یافتن نفتای مخزن 2001 در آتش، زبانه های آتش مهار شده و تا فردا به طور کامل خاموش شود. بامداد امروز وزیر نفت نیز شخصا در محل حادثه حضور یافت تا از نزدیک فرماندهی عملیات برقراری دوباره ایمنی در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر را در دست گیرد.
زمان مهار آتش نامشخص است
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان از آغاز دور جدید عملیات اطفای حریق در پتروشیمی بوعلی سینا ماهشهر خبر داد.
هاشم بالدی ، با اعلام خبر آغاز عملیات اطفای حریق در پتروشیمی بوعلی سینا ماهشهر اظهار کرد: این عملیات با استفاده از تجهیزات آتش نشانی صورت میگیرد.
وی افزود: در حال حاضر هم چنان به دنبال مهار آتش از طریق حمله و اطفای آن هستیم.
بالدی در خصوص پیش بینی زمان مهار کامل آتش نیز گفت: زمان مهار آتش همچنان نامشخص است و نیروهای عملیاتی حاضر در منطقه در تلاش برای مهار آتش هستند.
زنگنه: عملیات مهار آتش فرمانده ندارد
به گزارش مهر، دراین بین اظهارات امروز بیژن زنگنه وزیر نفت هم مهر تاییدی در عدم به کارگیری مدیریت هوشمندانه بحران در مهار آتش پتروشیمی بوعلی است. بیژن نامدار زنگنه بامداد امروز جمعه در جلسه کمیته بحران منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی اظهار کرد: در حال حاضر دنبال مقصر حادثه نمی گردیم و تمام تلاش ما برای مهار حادثه است.
وزیر نفت با اعلام اینکه عملیات مهار آتش فرمانده ندارد و باید هرچه سریعتر فرمانده ای متخصص و کاردان برای این عملیات انتخاب شود، من نیز تا زمانی که آتش به طور کامل خاموش شود برای پشتیبانی و نظارت در منطقه خواهم بود، تصریح کرد: باید از سرایت آتش به مخازن اطراف جلوگیری کنیم، بالگرد و هواپیمای آب پاش کمکی به اطفای حریق نخواهد کرد و باید از راههای دیگر موضوع را دنبال کرد.
این عضو کابینه دولت یادآور شد: برای تامین آب مورد نیاز نیز باید تمام امکانات بسیج شده و فردا نیز باید عملیات پیشگیری و حمله به آتش برنامهریزی شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم