به گزارش جام جم آنلاین ، علیاصغر ملکی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: حدود یک ماه و نیم قبل گوشت گوسفندی از ۲۹ تا ۳۰ هزار تومان از طرف فروشنده به مشتری عرضه میشد، اما طی یک ماه و نیم گذشته شاهد افزایش ۴۰۰۰ تومانی این محصول هستیم و میبینیم که در حال حاضر هر کیلوگرم گوشت قرمز گوسفندی شقه بدون دنبه تا ۳۴ هزار تومان به فروش میرسد.
وی در خصوص علل افزایش تدریجی قیمت گوشت قرمز ادامه داد: این مساله چند عامل دارد؛ یکی از آنها خروج بیرویه گوشت از کشور است که در برخی موارد به صورت غیرمجاز و در برخی موارد به صورت مجوزدار صورت میگیرد که در مورد خروج مجاز، مسئولان وزارت جهاد کشاورزی و امور پشتیبانی دام مجوزهای لازم را صادر میکنند و در این خصوص تصمیمگیرنده هستند. علاوه بر این نبود دام زنده و نیز کمبود گوشت در بازار از دیگر عوامل افزایش قیمت است و موجب تورم در قیمت عرضه شده به مشتری شده است.
رییس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گوسفندی اظهار کرد: در مورد خروج غیرمجاز گوشت قرمز نیز باید اعلام کنم که خروج گوشت از ایران به کشورهای عراق، امارات، قطر و کویت صورت میگیرد که در مورد عراق از مرز کردستان و در مورد امارات، قطر و کویت نیز از مرز کرمانشاه و ایلام این اقدام انجام میشود.
ملکی همچنین در مورد افزایش قیمت گوشت گاوی نیز عنوان کرد: در مورد گوشت گاوی نیز افزایش ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ تومانی به ازای هر کیلوگرم گوشت مخلوط گاوی داشتهایم.
وی در پاسخ به اینکه آیا احتمال افزایش قیمت گوشت باز هم وجود دارد؟ گفت: اگر این روند ادامه پیدا کند باز هم افزایش قیمت گوشت را شاهد خواهیم بود؛ هرچند که امیدواریم با تدابیری که اندیشیده میشود این اتفاق رخ ندهد.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد