به گزارش جام جم آنلاین، این مفسر قرآن کریم که شامگاه یکشنبه در همایش «وظیفه ما نسبت به قرآن» در شیراز سخنرانی می کرد، گفت: در برخی از جاها باید عجله کرد یکی از اینجاها ازدواج فرزندان است. زمانی که موقع ازدواج دخترمان است، باید برای آن عجله کرد نه اینکه بگوییم درسش تمام شود و بعد. برای پسر هم همینگونه است، بنابراین برای ازدواج و امورات خیر باید عجله کرد، زیرا شیطان وسوسه میکند.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور با تأکید بر اینکه درمان تمام مشکلات در قرآن وجود دارد، به برخی از آسیبهای اجتماعی نظیر طلاق اشاره کرد و گفت: در مسئله ازدواج باید عجله کرد و دختر و پسر باید ازدواج کنند. البته من با ازدواج دانشجویی مخالفم، بلکه ازدواج باید دبیرستانی باشد. زیرا دختران در سن ۱۳ سالگی شوهر میخواهند و آن کسی که او را خلق کرده، بهتر میداند که برای او چه چیزی بهتر است.
او با انتقاد از الگوبرداری از سبک زندگی غربی گفت: متأسفانه ما دلمان میخواهد که فتوکپی زندگی غربی داشته باشیم و آمار طلاق هم بالا نرود و این کار ما همانند بتپرستان است که با دستان خود بت میسازند و بعد مسحور آن میشوند؛ یعنی ما آداب و رسوم را خودمان درست کردهایم و در آن ماندهایم.
قرائتی اظهار کرد: برخی میگویند فلان پسر کفو ما نیست، این کفو به چه معناست؟ در حالی که دختر عمه پیامبر(ص) با زیدی که برده بود ازدواج کرد. متأسفانه اکنون دختران ما لیسانس میگیرند، لذا شوهر دیپلم را قبول نمیکنند و منتظر پروفسور میمانند و چنین فردی هم نیست؛ در نتیجه سن ازدواج بالا میرود.
او با تأکید بر اینکه ازدواج باید آسان باشد، به بیان نکاتی درباره ازدواج از زندگی حضرت موسی(ع) که در قرآن کریم آمده است، پرداخت و گفت: در مراسم بلهبرون، آن پدر دختری که بهانهجویی نمیکند از صالحان است و همان صالحانی که در نماز به او سلام میدهیم.
قرائتی در بخش دیگری از صحبت هایش با یادآوری ضربالمثل چراغی که به خانه رواست، به مسجد حرام است، گفت: اگر در فامیل ما کسی در فقر میسوزد، دادن صدقه به غریبهها هیچ ارزشی ،ندارد لذا برای کار خیر باید ابتدا از روستا و شهر خود نیت کنیم چنانچه خداوند در قرآن کریم نیز خطاب به پیامبر میفرماید که به همسرت بگو و بعد به دختر بگو و بعد به نساءالمؤمنین؛ یعنی کار خیر را باید همینطور فاز به فاز توسعه دهیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد
باسلام و درود
احتراما،
در موضوع ازدواج بایدعوامل مختلف با توجه به شرایط امروز جامعه مورد بررسی قرار گیرد زیرا این مهمترین موضوع برای زندگی افراد و موثر در خانواده ها هست.باید نگرش جامع نسبت به موضوع ازدواج جوانان با توجه به شرایط روز جامعه داشت.پیشنهاد میكنم :
- موضوع ازدواج و طلاق بخصوص بحث ازدواج موفق بعنوان پروژه های علمی كاربردی توسط دانشگاهها ،وزارت ورزش و جوانان و سایر سازمانهای ذیربط با استفاده از استادان رشته های روانشناسی و جامعه شناسی مورد توجه قرار گیرد.
-ضمنا این موضوع در برنامه های تلویزیون و رادیو می تواند جهت اطلاع رسانی جوانان و خانواده ها مورد توجه قرار گیرد .
با ارزوی توفیق روز افزون
صدراله البرزی
مدرس،مشاور،پژوهشگر،نویسنده و مترجم
واقعا كه ،،،
اول كه جالبه تیتر رو عوض كردید
بعدم اقای قرائتی جان من همه سخنرانی هایتان را گوش میدهم و استفاده میكنم
ولی فكر میكنم اگر روی بحث ربا بانك ها و اختلاس مسئولین و رشوه و بیكاری جوانها ..مسكن و اینا
تمركز كنید آمار ازدواج
خودبخود بالامیره.
البته كه دختر سیزده ساله شوهر میخواهد!!!!
میدونم اینارو اجازه انتشار نمیدید ولی واقعا آدم از سخنان بعضی ها شاخ كه در میاره هیچ سرشاخش زیگیل هم میزنه. نشون میده چه تفاوت طبقاتی توی جامعه است كه بعضی ها به چی فكر میكنند و ما به حقوق ثابت ماهی یك تومن فكر میكنیم.
پس میشه بفرمایید نظرتون در مورد برخی افراد كه در دوران راهنمایی دچار این وضعیت میشن چی هست؟!
حتما ازدواج در دوران راهنمایی؟!!!
با خودمون و حقیقتهای جامعه و كشورمون تعارف كه نداریم،خیلی موارد بعد از اینكه فارغ التحصیل دانشگاه هم میشن هنوز به مرحله بلوغ فكری و مسئولیت پذیری نرسیدن حالا تو این سنین حقیقتا میشه مسئولیت زندگی و شخص دیگه رو به یك فرد دبیرستانی محول كرد؟
و فكر این رو كنید كه وقتی زوج شدند و بعد از یكی دو سال صاحب فرزند شدند،اون نفرات به جد میتونن به عنوان پدر و مادر اون كودك رو تربیت كنند و از عهده مسئولیتهاش بربیان؟
و حالا یك جامعه رو تصور كنید با پدر و مادرهای این چنینی و بحرانها و عدم توانایی های تربیتی و معیشیتی ایجاد شده برای نسل بعدی خودشون!
وقتی مسئولین نمیتونند درست برنامه ریزی كنند و دید آینده رو ببینند راهكارهای موقتی رو ارائه میدند كه البته همون هم صحیح و غلط بودنش بماند.و كاری به تبعات و آینده ای كه اون دیدگاه داره ندارند.
محتاج تفكر!
واقعا" زشته ......
خود پیغمبر اسلام كه فدایش شوم در 26 سالگی اولین ازدواجش را كرد . حالا شما می گویید نوجوان زیر 18 سال ازدواج كند. با چه منطقی؟ از رسول الله خجالت بكشید
وقت اون نرسیده كه برای سطح شعور و درك مردم و ملت ایران احترام قائل شیم؟!
الان توی دوران حضرت موسی زندگی می كنیم؟
به فرض اینكه خانواده ای استطاعت مالی هم داشته باشه برای پشتوانه شدن برای فرزندی كه میخواد مسئولیت یك زندگی رو به عهده بگیره،اما آیا اون پسریا دختر توانایی فكری رو برای تصمیم گیری و پیشبرد زندگی رو به عنوان پدر و مادر رو در آینده ای نزدیك هم خواهند داشت؟ كسانی كه خودشون هنوز نیازمند تربیت و راهنمایی هستند می تونند نسل بعدی رو تربیت و هدایت كنند اونم توی این دورانی كه اطراف خانواده ها پر از ناهنجاری و ضد ارزشهای اجتماعی هست .
خیلی از سنین 20-35سال ما حتی توان اداره یك زنگی معمولی هم ندارند از نظر مادی،درسته خدا روزی رسون هست اما خدا عقل هم به ما داده كه متناسب شرایط تصمیم بگیریم
تشكیل خانواده و مزدوج شدن فقط بخاطر امیال جنسی كه نیست، آدم میخواد زنگی كنه نه اینكه فقط زنده باشه و بگذرونه عمرش رو (هرچند كه با وضعیت اقتصادی پیش اومده متاسفانه خیلی از خانواده ها ناچار به پیشبرد عمر به این روش هستند)
سخن رو بیش از این طولانی نكنم،ماشالله خود مردم اونقدر متوجه هستند كه با شرایط پیش برند.
به امید روزی كه یا درك لازم برای حرف زدن داشته باشیم و یا شعور لازم برای خاموش ماندن .
یا حق