همه کارشناسان کشتی فرنگی او را به عنوان نابغه کشتی میشناسند. کملطفی است اگر بخواهیم او را به کمکاری و ناآمادگی متهم کنیم.
اگر سوریان از آمادگی و شرایط مسابقه برخوردار نبود نمیتوانست از حریف خود امتیاز بگیرد. با توجه به کشتیهای پسر طلایی ایران در آخرین مرحله گزینشی رقابتهای المپیک که در ترکیه برگزار شد، او در مجموع شش دقیقه هم کشتی نگرفت، زیرا حریفان را در همان تایم اول شکست داد و توانست با قاطعیت سهمیه المپیک را کسب کند.
به نظرم حمید سوریان به نوعی تمرین کرده بود تا در همان تایم اول، حریفان را شکست دهد. او آمده بود تا حریفان را با امتیاز بالا شکست دهد.
او در ریو با بدشانسی مواجه شد و باکمی شانس و اقبال میتوانست مدال طلای المپیک خود را تکرار کند. به هر حال باخت جزئی از ورزش قهرمانی محسوب میشود.
نباید فراموش کنیم که سوریان وارد دهه چهارم زندگی خود شده است. سالها طول میکشد و نسلها باید بگذرد تا کشتیگیری همچون سوریان پا به دنیای کشتی جهان بگذارد.
خداحافظی سوریان در رسانهها و مطبوعات جهان انعکاس زیادی داشت و همه جامعه کشتی جهان را تحت تاثیر قرار داد.
به نظرم عامل این محبوبیت تنها به مدالهای سوریان باز نمیگردد، در واقع منش و اخلاق پهلوانی سوریان علت اصلی جذابیت او شده است، آنقدر افتاده و پهلوان است که اگر کسی چهره او را نشناسد نمیتواند باور کند حمید سوریان را دیده است.
علی اشکانی - قهرمان کشتی فرنگی جهان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب