روان‌شناسی دوقلوها

دو روح و یک چهره

«ما به هم شبیه هستیم و تاریخچه ولادت یکسانی داریم اما یک سیب نصف شده نیستیم. ما دو نفریم. دو نفر با دوروح و یک چهره یکسان.»
کد خبر: ۹۴۵۲۹۵
دو روح و یک چهره

این چیزی است که اغلب دوقلوها دوست دارند در موردشان بدانید.

رفتار با دوقلو‌ها ظرافت‌های خاصی دارد که اگر شما هم با آنها سر و کار دارید بهتر است با این ظرافت‌ها آشنا شوید:

به آنها نگویید: «دوقلوها» بگذارید آنها هویت مستقلی داشته باشند.

برای هریک از دوقلوهایتان به صورت مستقل وقت بگذارید و مثل محصول سری‌دوزی یک تولیدی با آنها رفتار نکنید.

دوقلوها، زبان را از یکدیگر می‌آموزند؛ اگر والدین وقت کافی برای آنها نگذارند رشد مهارت‌های کلامی کودکان دوقلو کندتر می‌شود. والدین باید با هر یک از این کودکان انفرادی صحبت کنند و هنگام مکالمه به چشم‌هایشان نگاه کنند تا مهارت‌های زبانی‌شان رشد کند.

بر هیجان جلب توجه دیگران به کودکان خود غلبه کنید و همه چیز را برای آنها جفت جفت و یکسان نخرید. اجازه دهید هویت مستقلی در آنها شکل بگیرد و استقلال عاطفی داشته باشند.

به قل ناآرام با توجه خود پاداش ندهید اول به فرزند آرام‌تر رسیدگی کنید تا این طرفند در نوزادتان رشد نکند که توجه منفی بگیرد.

به بچه‌ها برچسب نزنید و بین آنها فرق نگذارید و به استعداد دوقلوها باید انفرادی بها دهید.

دوقلوها خودخواه نیستند، زیرا همیشه آموخته‌اند با رقیب کنار بیایند.

آنها را در مدرسه به یک کلاس نفرستید. اگر کلاس‌هایشان با هم متفاوت باشد کودکان یاد می‌گیرند هر کدام شبکه اجتماعی خود را داشته باشند و دوستان جدیدی پیدا کنند.

ناسازگاری دوقلو‌های نوپا در مرحله رشد، مشکل شایعی است. گاز گرفتن، هل دادن و زدن برای خانواده دوقلو یا چندقلو، عادی است. با وجود این درگیری‌ها و برخوردها، دوقلوها همدیگر را دوست دارند و به یکدیگر وابسته‌اند.

آنها همدیگر را بسیار دوست دارند اما زیاد با هم درگیر می‌شوند. علت درگیری‌ها بیشتر به خاطر رابطه بسیار عمیق آنهاست. تا وقتی وضع خطرناک نشده بگذارید خودشان مسائلشان را حل کنند.

اگر دوقلوهای همسان دارید و با شیشه به آنها شیر می‌دهید شیشه‌ها و رنگ لباس کودک را متفاوت از هم بگیرید تا دقیقا بدانید به کدام از کدام شیشه شیر داده‌اید. ضمنا این کار جلوی انتقال بیماری‌های دو کودک به یکدیگر را می‌گیرد.

آنها را به ساعت خواب و تعویض عادت دهید تا در فواصل آن کمی بیاسایید.

تا 40 درصد دوقلوها زبان‌های خودساخته دارند، لزومی ندارد به آنها بگویید با هم حس مشترک دارند و روابط کودکانتان را با تصورات و خرافه پیوند ندهید.

نزد دیگران دوقلو بودن آنها را به رخ نکشید و در مورد بزرگ‌تر یا کوچک‌تری‌شان نپرسید. گاهی دوقلوهای غیرهمسان وضعیت جسمی برعکس تقدم و تاخر دارند و کلا چنین مقایسه‌ای برایشان آزاردهنده است.

آنها همفکری زیادی دارند که ناشی از تشابه ژنتیک است اما قرار نیست همیشه فکر هم را بخوانند و تله‌پاتی داشته باشند.

با دوقلوهای بالغ به عنوان انسان‌هایی با هویت مستقل رفتار کنید و قرار نیست آنها در هر مناسبتی به هم چسبیده باشند.

اول به نوزادی که قوی‌تر است شیر بدهید، زیرا او با مکیدن بیشتر، راه جریان شیر را بازتر می‌کند و شیر خوردن برای نوزاد ضعیف‌تر، راحت‌تر می‌شود.

دوقلوهای یکسان دختر سه برابر نسبت به دوقلوهای پسر و پنج برابر دوقلوهای دوتخمکی به هم وابسته می‌شوند. دوقلوهایی که اولین فرزند به شمار می‌روند ثبات رفتاری بیشتری از خود نشان می‌دهند.

طبق تحقیقات قل اول از نظر تیپ شخصیتی لجبازتر، مقتدرتر و دیرجوش‌تر است. در مقابل قل دوم سلطه‌پذیر است و منافع دیگران را بیشتر در نظر می‌گیرد. بنابراین داشتن رفتار و برخورد یک شکل با دوقلوها از اساس نادرست است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها