به گزارش جامجم، در این پرونده شاهرخ متهم است سال 88 شریک خود را در کارگاه با ضربه چاقو به قتل رسانده است. ماموران پس از اطلاع از جنایت، تحقیقات خود را آغاز کردند که همسر مقتول گفت: شریک شوهرم به من ابراز علاقه میکرد. حتی یک بار مدعی شد برای به دست آوردن من، شوهرم را از سر راه برمیدارد . حالا احتمال میدهم او قاتل است.
در ادامه شریک مقتول به نام شاهرخ تحت تعقیب قرار گرفت و سال 89 دستگیر شد. او در بازجوییها گفت: من به همسر مقتول علاقه داشتم، اما به خاطر او مرتکب قتل نشدم؛ بلکه انگیزهام اختلاف مالی بوده است.
شاهرخ پس از محاکمه در شعبه 113 دادگاه کیفری استان تهران به قصاص محکوم و حکم مجازاتش در دیوان عالی کشور تائید شد.
قاتل درحالی که در یکقدمی چوبه دار قرار داشت، توانست رضایت اولیای دم را کسب کند و دیروز از جنبه عمومی جرم در شعبه دهم دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شد.
قاتل در این جلسه در دفاع از خود گفت: من و مقتول چند سال با هم شریک بودیم و رفت و آمد خانوادگی داشتیم. در کار با هم مشکلی نداشتیم، اما پس از مدتی اختلاف مالی پیدا کرده و بر سر همین هم مرتکب قتل شدم. البته به همسر مقتول علاقه داشتم، اما رابطهمان آنقدر جدی نبود که به خاطر آن، دست به قتل بزنم. روز حادثه در کارگاه باهم درگیر شدیم و ناخواسته شریکم را کشتم. از قتل پشیمانم و در زندان در کلاسهای قرآن و اخلاق شرکت کرده و سابقه درگیری ندارم.
وی در آخرین دفاعیاتش گفت: درخواست دارم بین این دو عید، حکم آزادی مرا صادر کنید. اولیای دم مرا بخشیدند و حالا درخواست بخشش از دادگاه را دارم. دیگر از زندان خسته شدهام. برای کسب رضایت 130 میلیون تومان پول نقد و یک ملک به ارزش 260 میلیون تومان به اولیای دم دادم و باید زندگیام را از نو بسازم. میخواهم اگر افرادی را دیدم که با هم دعوا میکنند میانجیگری کنم تا مشکلشان حل شود و به سرنوشت من دچار نشوند. بعضی افراد فکر می کنند که اگر دعوا کردند مجازاتشان حبس یا دیه است اما نمیدانند گاهی قتلی رخ میدهد و آینده خود را خراب می کنند و باید برای اعدام روزشماری کنند.
پس از دفاعیات مرد زندانی، قضات وارد شور شدند تا حکم دادگاه را صادر کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر