رئیس اتحادیه مشاوران املاک خبر داد:

رشد فعالان بازار مسکن در فضای مجازی

کدام خانه ها بهتر فروش رفتند؟

در حالی که وضعیت فروش واحدهای نیمه لوکس شهر تهران در شهریورماه کساد بود واحدهای ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان بیشترین سهم را به خود اختصاص دادند و بازار واحدهای لوکس نیز با تخفیف، گرمای نسبی خود را حفظ کرد.
کد خبر: ۹۵۲۱۹۰
کدام خانه ها بهتر فروش رفتند؟

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، در شهریورماه سال جاری همانند ماههای اخیر واحدهای ارزان قیمت و کوچک متراژ نسبت به واحدهای بزرگ، نیمه لوکس و لوکس، تقاضای بیشتری داشته اند که از وجود مشتریان بالفعل در این بازار حکایت دارد.

سهم ۵۹.۴ درصدی واحدهای دارای قیمت کمتر از ۴.۲ میلیون تومان در هر متر مربع نشان می دهد کماکان عرصه برای تولید واحدهای متوسط و نیمه لوکس فراهم نیست.

با این حال واحدهای مسکونی لوکس با تخفیف سهم متعادل ۷.۱ درصدی خود را از بازار به دست آوردند.

توزیع فراوانی تعداد واحدهای مسکونی معامله شده بر حسب قیمت یک متر مربع بنا در شهریورماه سال ۱۳۹۵ حاکی از آن است که واحدهای مسکونی در دامنه قیمتی ۳ الی ۳.۵ میلیون تومان به ازای هر متر مربع بنا با سهم ۱۲.۵ درصد، بیشترین سهم از تعداد معاملات شهر تهران را به خود اختصاص داده و دامنه های قیمتی ۲.۵ تا ۳میلیون تومان با سهم ۱۲.۲ درصد و ۳.۵ الی ۴میلیون ریال با سهم ۱۱.۲ درصد، در رتبه های بعدی قرار گرفته اند.

در این ماه، توزیع حجم معاملات به گونه ای بوده است که در حدود ۵۹.۴ درصد واحدهای مسکونی با قیمتی کمتر از متوسط قیمت هر متر مربع واحد مسکونی شهر تهران (۴.۲۷ میلیون تومان) معامله شده اند.

از سوی دیگر توزیع فراوانی تعداد واحدهای مسکونی معامله شده بر حسب سطر زیربنای هر واحد مسکونی در شهریورماه سال ۱۳۹۵ نشان می‌دهد، بیشترین سهم از معاملات انجام شده به واحدهای مسکونی با زیربنای ۶۰ تا ۷۰متر مربع معادل ۱۴.۹ درصد اختصاص داشته است.

واحدهای دارای زیربنای ۵۰ تا ۶۰ و ۷۰ تا ۸۰متر مربع به ترتیب با سهم های ۱۴ و ۱۳.۳ درصدی در رتبه های بعدی قرار دارند.

در مجموع در این ماه، واحدهای مسکونی با سطر زیربنای کمتر از ۸۰ متر مربع، ۵۲.۷ درصد از معاملات انجام شده را به خود اختصاص دادند.

در شهریور ماه سال ۱۳۹۵، توزیع فراوانی تعداد واحدهای مسکونی معامله شده بر حسب ارزش هر واحد حاکی از آن است که در میان دامنه های قیمتی مورد بررسی، واحدهای مسکونی با ارزش ۱۰۰ تا ۱۵۰میلیون تومان با اختصاص سهم ۱۳.۷ درصد بیشترین سهم از معاملات انجام شده را به خود اختصاص داده است.

واحدهای دارای ارزش ۱۵۰ تا ۲۰۰ و ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلیون تومان نیز به ترتیب با اختصاص ۱۲.۷ و ۱۱.۴ درصد در رتبه های بعدی قرار گرفته اند. در مجموع در این ماه، حدود ۵۱ درصد از معاملات به واحدهای مسکونی با ارزش کمتر از ۳۰۰ میلیون تومان اختصاص داشته است.

اما بازار فروش واحدهای دارای دامنه قیمتی بیش از هشت میلیون تومان که از آنها به عنوان واحدهای لوکس یاد می شود در شهریورماه همچون ماه قبل از آن وضعیت ناامیدکننده ای نداشت.

این واحدها سهم ۷.۱ درصدی از کل تعداد معاملات را به خود اختصاص دادند که بررسی‌های میدانی نشان می‌دهد صرف‌نظر کردن سازندگان از قیمت‌های معمول و نزدیک کردن انتظارات آنها به قیمت پیشنهادی خریداران در فروش این واحدها بی‌تاثیر نبوده است.

در سوی مقابل بررسی معاملات واحدهای مسکونی ۵.۵ میلیون تا سقف هشت میلیون تومان از منحنی نزولی تعداد خرید و فروش این واحدها حکایت دارد؛ به طوری که واحدهای دارای دامنه قیمتی ۵.۵ تا شش میلیون تومان ۴.۵ درصد، ۶ تا ۶.۵ میلیون تومان ۴.۳ درصد، ۶.۵ تا هفت میلیون تومان ۲.۶ درصد، هفت تا ۷.۵ میلیون تومان دو درصد و ۷.۵ تا هشت میلیون تومان ۱.۵ درصد از کل معاملات را به خود اختصاص دادند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
فرشید زال
-
۰۱:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۲
۰
۰
سلام. خانه های كه مردم قسطهای خود را نمیتوانند پرداخت كنند. بانكها به مزایده گذاشته وخوب خرید فروش میشود. تا مردم را خانه بدوشی بگذارند. این دولت چكاره میكنه با مردمی كه نمیتواند قسط بدهد. خدا رحم كنه......

نیازمندی ها