به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی موسسه خلاقیت، مدیر موسسه استعدادیابی و خلاقیت کودک و نوجوان با اعلام این خبر به عنوان مدیر دپارتمان خلاقیت جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی شریف گفت: این دپارتمان وظیفه دارد با استفاده از تکنولوژی های نوین و اپلیکیشن های هوشمند استعداد آحاد افراد جامعه را شناسایی کند و با تشکیل بانک اطلاعاتی استعداد کشور و طبقه بندی و هوشمندسازی این اطلاعات ضمن برگزاری دوره های تکمیلی برای شکوفایی خلاقیت این استعدادها آنها را به صنایع و صنوف در بخش های خصوصی و عمومی معرفی کند.
حسن کیان افزود: این طرح که خود گام بزرگی در جهت بسط و توسعه عدالت اجتماعی است می تواند تحولی بنیادین در نظام مدیریت و توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور ایجاد کند.
کیان همچنین به این موضوع اشاره کرد: در صورت حمایت از این طرح عظیم و ملی که می تواند مبنای شایسته سالاری در کشور باشد ظرف کمتر از 5 سال در همه زمینه ها با شناسایی استعدادها خواهیم توانست بهترین مشاوره های منابع انسانی را ارائه داده و این طرح، تحولی عمیق را در حوزه مدیریت منابع انسانی کشور که یکی از مهمترین ثروت های ملی و سازمانی محسوب می شود ایجاد کند.
به گفته این مدرس دانشگاه، در گام اول با همکاری موسسه خدمات پژوهشی مطالعه و خلاقیت؛ اپلیکیشنی (ساشا) طراحی شده است که به صورت رایگان تحت سیستم عامل اندروید و آی او اس از طریق کلیه اپ استورهای تلفن همراه قابل دسترس عموم بوده و افراد می توانند به راحتی با دانلود کردن آن بر روی گوشی همراه خود با پاسخ به چند پرسش زمینه استعدادی خود را مشخص کرده و کارنامه استعدادی شان را بلافاصله و به صورت آنلاین دریافت کنند.
همچنین کلیه اطلاعات استعداد آنان به سرورهای این دپارتمان در دانشگاه شریف منتقل شده و به زودی با آنها از دانشگاه تماس گرفته می شود و جهت تکمیل اطلاعات از آنها دعوت به عمل می آید.
کیان در پایان به این نکته اشاره می کند که کلیه این پروسه رایگان است و از طریق الکترونیکی و گوشی تلفن همراه انجام می شود.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد