به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرآنلاین، اکبر عبدی، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون، با حضور در برنامه «خوشا شیراز»، صحبتهایی جنجالی درباره محمدرضا شریفی نیا و مسعود فراستی کرد.
اکبر عبدی در این برنامه در پاسخ به سوال علی ضیا مبنی بر رابطه نه چندان خوب خود و شریفی نیا گفت: «ما برای فیلم «اخراجیها» 40 میلیون تومان قرارداد بستیم که شریفی نیا قرارداد ما را به 30 میلیون کاهش داد، بعد از مدتی ما متوجه شدیم که به عوامل گفته من قراردادها را کم میکنم در صورتی که شما به من درصدی بدهید و از بغل آن درصدها توانست یک خانه خوب در یک محل خوب بخرد. اما اینکه او قسم میخورد که این کار ها را نکرده است، آدم را اذیت میکند.»
این بازیگر در ادامه درباره مسعود فراستی نیز گفت: «من مطمئن هستم که آقای فراستی گاهی اوقات خیلی از فیلمها را ندیده نقد میکند. در ضمن فراستی 20 سال پیش در منطقه شهرک قدس میخواست خانه بخرد، 100هزار تومان از من گرفت و هنوز پس نداده است، شنیدهام که الان در کرج کافی شاپ هم زده است. حالا که وضع مالی خوبی دارد، صد هزار تومان من را نسبت به پول امروز پس بدهد و هرچه قدر هم که خواست نقشهایی را که ما بازی میکنیم، نقد کند.»
سپس عبدی گفته فریدون جیرانی مبنی بر خواب ماندن و نرسیدن به صحنه فیلمبرداری را رد کرد و گفت: «این یک دروغ خیلی بزرگ است و آقای جیرانی اگر اینها را میگوید باید اینکه پول من را با یک سال تاخیر داد را هم بگوید.»
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد
. . ..
اینكه امثال فراستی ، شریفی نیا و... محل نقد بسیار دارند، كاملا صحیح است... نه ایشان ، بلكه همه افراد قابل رد و نقدو نفی شدن هستند و ما نیز كشته و سینه چاك این مذكورین نیستیم و هیچ گرایش و علاقه ای هم به این آقایان نداریم ولیكن دیگز نه از طرف كاركتری همچون استاد اكبر عبدی!
آخه جناب استاد عبدی با وجود هنر و قابلیت و ویژگی زبانزد و بسیار قابل توجه در سینما و تئاتر ، ولیكن از بعد اخلاقی ، و شخصیت و كاركتر انسانی دچار اشكالات هستند (بسیاری از این موارد بهیچ وجه قابل اغماض نبود و به كراّت و مراّت نیز تكرار گردیده)
«عاقلان دانند»