به گزارش جام جم آنلاین، احمد مسجد جامعی( وزیر ارشاد دولت اصلاحات)، علی جنتی( وزیر مستعفی دولت تدبیر و امید) و رضا صالحی امیری( وزیر فعلی فرهنگ و ارشاد اسلامی) همان طور که در تصاویر می بینید با حضور در کتابفروشی نشر چشمه به گپ و گفت پرداختند، دیداری که در یک روز که احتمالا روز کتابگردی باشد رخ داده است که در ارتباط با آن ذکر چند نکته ضروری است.
آقایان احمد مسجد جامعی و علی جنتی که فعلا در دولت مسوولیتی ندارند و روی اصلی سخن این یادداشت با آقای صالحی امیری است که برای حضور در وزارت ارشاد همان روز نخست مسوولیت اولویت هایی را مشخص کردند که «رفع دغدغه های مقام معظم رهبری و مراجع عظام در عرصه فرهنگ» در صدر آن قرار داشت.
اگرچه آقایان جنتی و مسجد جامعی هم در دوران مسوولیت ، همواره در بیان و کلام نسبت به تلاش برای برطرف کردن این دست دغدغه ها اشاراتی داشتند.اما سوال اینجاست که حضور در انتشارات چشمه و نشستن پای صحبت مدیران و نویسندگان این مجموعه چه نسبتی با آن اولویت های مطرح شده توسط وزیر فعلی ارشاد و حتی شعارهای دو بزرگوار دیگر در دوران مسوولیت شان دارد؟
1ـ آیا وزیر محترم ارشاد می دانند که چشمه، انتشاراتی است که اعتقادی به آوردن بسم الله الرحمن الرحیم و یا نام و یاد خدا در آغاز کتاب هایش ندارد؟
2ـ آیا وزیر محترم ارشاد می دانند که مقام معظم رهبری بر چه کتاب هایی و از چه ناشرانی تقریظ نوشته اند و آنها را تحسین کرده و مردم را به مطالعه شان ترغیب کرده اند؟ قطعا انتشارات چشمه جزء گزینه ها نیست.
3ـ آیا وزیر محترم ارشاد می دانند که پروانه این انتشارات به مدت 2 سال تعلیق شده بود؟
4ـ آیا وزیر محترم ارشاد می دانند که حلقه ای بزرگ از نویسندگان و مترجمان و شاعرانی که نسبتی با فرهنگ و سبک زندگی اسلامی و ایرانی ندارند و حتی در مواردی جزء اپوزیسیون انقلاب اسلامی محسوب میشوند آثارشان در سال های گذشته توسط این انتشارات چاپ شده است؟
5ـ آیا وزیر محترم ارشاد می دانند که در برخی دوره های نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بیشترین تخلف و تذکر متوجه انتشارات چشمه بوده است؟
6ـ آیا وزیر محترم ارشاد می دانند که انتشارات چشمه جزء معدود ناشرانی است که نوع فعالیت هایش به گونه ای بوده است که مقام قضایی را وادار به واکنش و صدور حکم کرده است؟
7ـ آیا وزیر محترم ارشاد می دانند که در همین تهران و بسیاری از شهرهای ایران ناشرانی داریم که بدون وابستگی به خارج از مرزها و استفاده از انواع رانت داخلی، با دست خالی و جیب شخصی و جمع آوری نذورات فرهنگی مردم، کتاب هایی ارزشمند روانه بازار می کنند که حتی یک مدیرکل استانی هم به اتاقک شان نمی رود تا خسته نباشیدی به آنها بگوید؟! چه برسد به حضور همزمان 3 وزیر و یا داشتن فروشگاه های باشکوه و متعدد و زنجیره ای!
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
میتوان از نكته نظر یك ناشر به این كار وزیران محترم پاسخ داد كه ایشان هر چند در كلام اظهاراتی را می فرمایند ولی با ژستی حق به جانب و در عمل از كسانی دیدار می كنند كه موجبات نارضایتی جمع كثیری از دلسوزان عرصه فرهنگی را فراهم می آورند این ژست روشنفكرانه نیست دوست عزیز وزیر محترم ندانسته و یا خودخواسته این اقدام را انجام داده و قعطاً پاسخی به پرسشهای شما ندارند از بزرگان سفارش شده است كه حتی كار خیر گاهی باید در انظار عموم هم انجام شود تا همه دیده و یاد بگیرند و بشناسند نمی دانم شاید دولت از بطن مردم جدا شده و طبقه ای بر جامعه حاكم شده كه هر روز فرسنگها از ارزشهای جامعه دور می شوند و غریبه تر ما مردم هم دل به كسانی خوش كردیم كه ظاهری مردم دار دارند اما بی مردمند و كج سلیقه و ذهن خسته و تكراری.
یك ناشر استانی
دم از پیامبر(ص) می زنیم اما یاد نگرفتیم تهمت نزنیم.
قضاوت كار قضات است نه شما.
حیا كنید...