به گزارش جام جم آنلاین ،منصور پوریان در گفت و گو با ایرنا یکی از معضلات بازار گوشت را قصابی ها دانست و افزود: اکنون روند کاهشی قیمت گوشت قرمز در کشور ادامه دارد اما متاسفانه برخی مراکز عرضه و قصابی ها از گرانفروشی دست بر نمی دارند.
وی اظهار داشت: با وجود این که قیمت هر کیلوگرم گوشت گوسفندی و میش (دارای وزن بالای 15 کیلوگرم) باید با قیمت 29 تا 31 هزار تومان و قیمت هرکیلو بره (با وزن کمتر از 15 کیلوگرم) با نرخ 31 تا 33 هزار تومان عرضه شود، اما برخی قصابی ها هرکیلوگرم گوشت گوسفندی را با نرخ بیش از 40 هزار تومان می فروشند که این کار اجحاف به مصرف کنندگان است.
کیفیت یکسان گوشت گوسفندی در سراسر کشور
رییس شورای تامین کنندگان دام زنده کشور تصریح کرد: اکنون کیفیت گوشت گوسفندی در سراسر کشور یکسان است و هیچ تفاوتی در کیفیت دام زنده تولید داخل نیست اما برخی سودجویان با مطرح کردن کیفیت بهتر، این محصول را با نرخی بیش از نرخ منطقی عرضه می کنند.
وی به مردم توصیه کرد: کیفیت گوشت تولید داخل یکسان است و با عناوینی همچون کیفیت و مزه بهتر گوشت را گران تر خریداری نکنند.
نخریدن، بهترین برخورد با گرانفروشان است
پوریان گفت: اکنون گوشت مورد نیاز کشور از طریق تولیدات داخلی و واردات تامین شده است و هیچ کمبودی در این زمینه نداریم.
وی اظهار داشت: در بحث مبارزه با گرانفروشی، علاوه بر این که اتحادیه گوشت گوسفندی و سازمان تعزیرات باید وارد عمل شوند تا با گرانفروشان برخورد کنند، بهتر است مردم نیز از این مراکز سودجو گوشت نخرند.
رییس شورای تامین کنندگان دام زنده کشور افزود: به نظر می رسد دولت با تشدید نظارت بر قیمت در قصابی ها و مراکز عرضه می تواند معضل گرانفروشی در عرضه گوشت گوسفندی و گاوی را کنترل کند.
گوشت گوسفندی مورد نیاز کشور تامین است
وی اضافه کرد: با حمایت های دولت یازدهم در تنظیم بازار گوشت قرمز مورد نیاز کشور تامین بوده و کمبودی در این زمینه نداریم و حتی بیش از 30 درصد گوشت قرمز مازاد بر نیاز مصرف داخلی است.
پوریان جمعیت دامی کشور را طبق گزارش های اتحادیه های دامی سراسر کشور، با 2 میلیون و 300 هزار راس برآورد کرد و گفت که باید برای این جمعیت دامی بازار ایجاد کنیم.
وی با اشاره به این که اکنون گوشت وارداتی گوسفندی براساس تنظیم بازار و نیاز داخلی وارد شده است، گفت: با توجه به فصل سرما و تنظیم بازار داخلی صادرات گوشت قرمز نیز کاهش یافته است که این کار تاثیر بسزایی در افزایش جمعیت دام گوسفندی کشور دارد.
رییس شورای تامین کنندگان دام زنده کشور اظهار داشت: ظرفیت تمامی سردخانه های کشور از گوشت قرمز تولید داخل و وارداتی تکمیل شده است درحالی که باید از بهمن ماه آماده ذخیره سازی گوشت قرمز شب عید از تولیدات داخلی باشیم که این امر می تواند مشکلاتی را در جمعیت دام زنده ایجاد کند.
چوب داران سودجو شناسایی شدند
پوریان با تاکید بر این که «چوب دارها» به عنوان دلالان صنعت تولید دام، یکی از عوامل اصلی گرانی گوشت قرمز هستند، افزود: چوب دارها اکنون در شهرهای بزرگ کشور همچون تهران شناسایی شده اند و در صورت ادامه روند فعلی و تاثیرشان در گرانی نرخ گوشت با معرفی به دستگاه های نظارتی با آنان برخورد جدی خواهد شد.
وی اظهار داشت: برخی چوب دارها و واسطه گران هر کیلوگرم دام زنده را با قیمت 125 هزار ریال می خرند و با قیمت 170 هزار ریال خارج از قاعده و عرف به فروش می رسانند در حالی که قیمت منطقی هرکیلوگرم دام زنده در نهایت بین 125 تا 140 هزار ریال است.
به گزارش ایرنا، اکنون دولت در طرح متعادل سازی بازار گوشت قرمز در سطح ملی شرایط را برای کاهش صادرات دام زنده، افزایش عرضه گوشت گوسفندی گرم و تشدید نظارت ها فراهم کرده است.
در این راستا امروز قیمت هرکیلوگرم شقه گوشت گوسفندی در میدان بهمن با قیمت 320 هزار ریال، خیابان دامپزشکی 340 هزارریال، میادین شهرداری 35 هزار و 500 ریال عرضه می شود.
همچنین شرکت پشتیبانی امور دام کشور برای متعادل سازی بازار گوشت قرمز با عرضه گوشت گوسفندی وارداتی با قیمت 31 هزارو500تومان در استان های تهران ، قم و قزوین وارد عمل شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد