علیم یار محمدی در گفت وگو با جام جم آنلاین با اشاره به اینکه کمک رسانی در این مدت ضعیف بوده است، افزود: ساختار زمین شناسی استان به گونه ای است که جذب آب در این منطقه به سختی صورت می گیرد لذا با هر بارندگی احتمال جاری شدن سیل وجود دارد از این رو مسئولین استان باید پیش از وقوع سیل فکری اساسی برای خانه های روستاییان کند تا به هنگام وقوع سیل خانه وکاشانه خود را از دست ندهند.
وی از نبود مدیریت و برنامه ریزی در میان مدیران استان ابراز گله مندی کرد و اظهارداشت:در استانی که هر 5 سال این اتفاق می افتد باید برنامه ریزی های اصولی صورت گیرد و خانه های افرادی که در معرض خطر هستند را ایمن سازی کنند البته این ایمن سازی باید متناسب با محیط و فرهنگ روستاییان صورت گیرد نه اینکه خانه هایی ساخته شود که هیچ مطابقتی با الگو وفرهنگ مردم این منطقه ندارد نظیر خانه هایی که درحال حاضر در روستاها ساخته شده است ولی هیچ روستایی حاضر نیست درون آن ساکن شود.
این نماینده مجلس به ابراز خوشحالی مسئولان استان از پرشدن سدها بواسطه وقوع این سیل اشاره کرد و افزود:بالغ بر 80 میلیون مترمکعب اب در پشت سدها جمع شده است ولی تا وقتی برنامه ریزی ومدیریت وجود نداشته باشد این آبها چه بدرد مردم می خورد.
یارمحمدی میزان خسارت را بالا دانست و گفت: به احتمال زیاد تا هفته آینده میزان خسارت توسط استانداری اعلام خواهد شد و باید دید چقدر موفق می شوند بودجه دریافت کنند.
وی جانمایی و مکان یابی مناسب یرای روستاییان این استان را ضروری دانست و تاکید کرد این جانمایی باید متناسب با فرهنگ مردم منطقه باشد تا هم بتوانند در آنها ساکن شوند و هم از خطرات احتمالی حوادثی چون سیل در امان بمانند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد