به گزارش جامجم آنلاین به نقل از کلیک، مدیران عامل شرکت هایی همچون گوگل، مایکروسافت، فیس بوک، اپل، و تسلا مراتب اعتراض خود را نسبت به این دستور اعلام و عنوان کرده اند که چنین اقداماتی هرگز نمی تواند تضمین کننده امنیت و آرامش برای مردم آمریکا باشد. در همین رابطه، امروز کمپانی گوگل از اختصاص چهار میلیون دلار کمک بشردوستانه به آن هایی که تحت تاثیر این فرمان ترامپ قرار خواهند گرفت، خبر داد.
نیمی از چهار میلیون دلار را شرکت گوگل و نیمی دیگر را کارکنان این شرکت برای مقابله با اقدام اخیر ترامپ اختصاص داده اند که به حساب چهار سازمان فعال در این زمینه به نام های اتحادیه آزادی های شهروندی آمریکا (ACLU)، کمیساریای عالی سازمان ملل برای پناهندگان (UNHR)، کمیته بین المللی نجات (ICR) و مرکز منابع مهاجران قانونی (ILRC) واریز خواهد شد.
این مبلغ در یادداشتی که به تازگی توسط ساندار پیچای، مدیرعامل گوگل منتشر شد و تایید سخنگوی این شرکت را نیز به دنبال داشت، به اطلاع عموم رسید. وی که خود نیز یکی از مهاجران هندی شاغل در کشور آمریکاست با انتقاد شدید از سیاست های ضد مهاجرتی ترامپ عنوان کرد که در حال حاضر، حداقل 187 کارمند این شرکت از این هفت کشور مسلمان هستند که هر کدام نقشی تاثیرگذار را در گوگل ایفا می کنند.
از طرفی دیگر، سرگی برین، یکی از بنیانگذاران گوگل نیز در واکنش به این اقدام ترامپ، در یکی از فرودگاههای سن فرانسیسکو حضور یافت و همراه مردم اعتراض خود را نسبت به این تصمیم اعلام کرد.
شرکت گوگل در بیانیه ای در این خصوص عنوان کرد:
ما از تبعاتی که ممکن است این تصمیم برای شرکت گوگل، کارمندان و همچنین خانواده های این افراد به دنبال داشته باشد، نگرانیم. این کار ممکن است سدی را در برابر ورود استعدادها و افراد نخبه به کشور آمریکا ایجاد کند که قطعاً به نفع شرکت ها و همچنین کشور نخواهد بود. از این رو، تلاش خواهیم کرد تا گفت و گوهایی را مقامات واشینگتن داشته باشیم و دیدگاه های خود را در این رابطه عنوان کنیم.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد